Sizin alttaki listeye ekleyebileceğiniz farklı yöntemleriniz varsa yorum yapın onu da ekleyelim. İhtiyacı olan arkadaşlarımıza faydası olur.

Makale üretin; yazı yazmayı seviyorsanız bu meslek tam size göre. Birçok forumda satışı yapılan Makaleler artık en düşüğü tane hesabından 5 tl’ye gitmekte.Düzgün SEO ayarları yapılmış makale ise 15 tl gibi fiyatla satmanız mümkün.

E-ticaret yapın; ürünlerinizi tasarlayıp, fiyat belirleyip satışa çıkarın. Birçok arkadaşım kendi tasarladığı masa, sandalye veya farlı dekoratif ürünü satarak ciddi gelir elde etmekte.

Forum sitesi kurun; niş bir alana hitap eden bir forum sitesi kurarak gelir elde edin. Bu forumun konusu daha önce yapılıp yapılmama durumuna göre para kazandırma durumu değişir. Örneğin bir teknoloji forumda günde 10 tl kazanırken, diş teli forumunda 50 tl günde kazanmanız olacaktır.

YouTube Kanalı Açın; belirli bir yaş grubuna hitap eden videolar çekip montajlayarak alay konusu ama zengin olabilirsiniz. YouTube üzerinde aylık geliri 3000 tl olan arkadaşlarım mevcut. Bu para hiç de azımsanacak değil.

Websitesi geliştiricisi olun; websitelerle ilgili bilginiz olmasa bile bu işlemi yapmanız çok basit. Birkaç ücretli programı satın alarak istediğiniz tarzda website tasarlayabilirsiniz. Veyahut para vermeden YouTube üzerinden nasıl site tasarlanır izleyip satışa sunabilirsiniz.

Anket doldurun; özellikle ev hanımlarına hitap eden yapımı basit olan anket doldurma işlemi basit olduğu kadar para kazandıran da bir uygulama.

Blog yazın; kendi blogunuzu oluşturarak günlük kişisel içerik girerek para kazanabilirsiniz.

Google Adsense geliri oluşturun; günlük 5 yazı, 1 yıl boyunca cumartesi pazar demeden orijinal ve özgün olmak kaydıyla günlük hitiniz 5k olacaktır. 5 k hit ile günde size 50 tl bırakacaktır. Uzun ve zahmetli dönemin ardın güzel paralar elde etme şansınız yüksek.

Sosyal medya’da reklam alın; yine sabır ederek hiçbir sermaye ödemeden para kazanacağınız en güzel yöntemlerden birisi. Instagram da veya Twitter’da belirli takipçi sayısına ulaştıktan sonra reklam ve iş birlikteliği yaparak güzel paralar elde edebilirsiniz.

--- KAYNAK ---