oBen adlı üyeden alıntı

Machine bayılıyorum sendeki bu kibre. Ben bitirdim konu kapandı. Böyle bir dünya yok kardeşim. İnsanlar sorunlarını dile getirip bir cevap alamıyorsa orası bir forum değildir ya da siz yetersizsiniz gibi bir sonuç çıkıyor ortaya.


Kibir? ciddi misin kardeşim sen. Kibirli birisi olsam sana birşeyleri açıklamaya, anlatmaya çalışmam. Konuda gereksiz tartışma uzamasın diye konuyu kapattım, İnsanların açtıkları her destek konusuna mutlaka bir cevap geliyor, ya üyelerimizden ya da yetkili birinden. Sorulan soruların, açılan sorun konuların çözümleri hepsi forumda mevcut, arama yaparsanız site içerisinde birçok sorununuza cevap bulabilirsiniz. Belli başlı kurallarımızda var forum içerisinde bu kurallara uyan herkes sorununa çözüm alabilmektedir.

Karşılıklı yaptığımız bu konuşmaların yeri burası değil hocam, başka bi forumda bir başka forumun sorunlarını tartışmak gereksiz. Bütün dertlerini, sıkıntılarını, gördüğünü hatalı yerleri yaz özelden bilgim dahilinde cevaplayayım. Ya da mail atarsın huseyinkorbalta@gmail.com

Bu konu üzerinden daha da mesaj yazmayacağım, kolay gelsin.