Merhaba değerli forum üyeleri, uzun zamandır aranızdayım fakat kendimi sizlere tanıtmamış olduğumu fark ettim. Başlıkta bahsettiğim gibi biraz kahve bağımlısıyım, birazda yazarlık var çok şükür. İsmim Emre, 15 Kasım 1995 tarihinde dünyaya gözlerimi açmışım. O zamandan bu yana 23 sene geçmiş. (Ammada çokmuş be) İstanbul'da yaşıyorum aslen Rizeliyim, kütük öyle yani kendi memleketimi görmüş biri değilim her sene bu yaz gideceğim desem de kilometrelerce uzaklığa gidemedim bir türlü. Bu sene inşallah gideceğim. (Yav hehehe)

On yaşından beri web tasarım işlerine ilgim var, bir türlü kodlama öğrenemediğime hep üzülürüm. Matematiğe olan ilgim yok herhalde ısınamadım bir türlü şu derse. Web üzerinde bu zamana kadar bir çok platformda bulundum. Gerek forum sitelerim oldu, gerek bloglarım her keyfi tattım. Blog yazdığım zamanlar gerçekten keyifli olduğunu göz önünde bulundurarak neden Makale Yazarı olmayayım diye düşünüyordum. O zamanlar aktif projelerim olduğu için girmemiştim bu işe. Elimdeki projelerin çoğunu sonlandırdım. Sonrasında geçmişten gelen makale yazarlığı bilgimle, şuan sizler için makale hizmeti vermekteyim.

Çokta uzun yazarak kafa bulandırmak konudan uzaklaştırmak istemiyorum. Tanışalım diye şöyle bir selam vermek istedim. Selamımı almak isteyen kişiler konu altına yazarsa herkesle tek tek selamlaşmak isterim. Forumda uzun soluklu işler yapmak dileğiyle, kendinize iyi bakın.

Bu arada kahveler benden...