Sorun yenisiyle veya eskisiyle alakalı değil. O kadar basitte değil.

Sorun google tarafında. Arama sonuçları ticari bir sır. Adamlarda bu sonuçları vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de bunları aşmaya çalışıyoruz ancak hem kolay değil hem de fazlasıyla masraflı. Aşmaya çalıştığımız firma ise google.

Yurt dışında bizim verdiğimiz hizmeti veren araçlar ilk 100 sonuca bakıyor sadece ve sizden aylık 50 ila 100 dolar arası para istiyorlar.

Biz 500 sonuca bakıyoruz ve sizden aldığımız para aylık 10 TL civarında. Bu da 1 buçuk dolar civarı yapıyor.

Sıra bulucu için harcadığımız tüm kaynakları ise dolar cinsinde ödüyoruz. Ama buna rağmen hizmet vermeye (çalışmaya) devam ediyoruz ve üyeliklere zam yapmıyoruz.

Peki yapılacak olan nedir?

Şu an yeni bir sıra bulucu ve sıra takip servisi yazıyoruz. WM Aracı'ndan bağımsız bir servis olacak ve farklı fiyatlandırmaları olacak. Sistem bittiği zaman premium kategorisinde duyurusunu yapıp tüm premium üyelerimize paketleri kadar hediye kullanım süreleri vereceğiz. Yani verdiğiniz para hiç bir şekilde boşa gitmeyecek, hatta fazlasını vereceğiz.

Yeni sistem çok daha gelişmiş olacak. Günlük otomatik olarak takipleri yapıp size raporlar sunacak. O zamana kadar sizden ricamız biraz sabretmeniz. Sistem üzerinde çalışıyoruz. Altyapıya yatırım yapıyoruz. Hedefimiz en kısa zamanda sistemi yayına almak.

Sistemi beta olarak yayına aldığımız gibi tüm premium üyelerimizi bilgilendireceğiz.