Gukuk adlı üyeden alıntı

Sadece gelişigüzel bir şekilde ürünlere bakmanız ve fiyatların ne kadar uygun olduğunu görmeniz mümkün. Ya da fiyatlar bizim yerli ve milli sitelerimizde daha yüksek, tercihi siz yapın. Ürün ayıplı geldiği halde değişim yapmayan, fahiş kar marjı belirleyen, müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkansız olan yerli ve milli sitelerimiz biraz ibret alsınlar. Örnek olması için bir model hakkında link bırakıyorum.

Amazon

Vatan



Hocam bu kurla bazı ürünlerde böyle avrupadaki derecede bir indirim elbet olmayacaktır. Fakat Amazondan bir ürün alırken gözü kapalı alabilirsiniz bu harika bir şey.

Amazon.de den senelerdir alışveriş yapıyorum bir ürün aldım diyelim, 2 3 ay kullandım memnun kalmadım direkt kargoluyorum adamlar sorgusuz sualsiz iade geçiyor. Ürün kusurlu mu çıktı? Yolla gitsin sürünmek yok dert yok tasa yok.

Hepsiburada gittigidiyor n11 biraz ders alır en azından. Rekabet iyidir iyi. Amazon katlanarak ilerlerken bir şeyler yapmak lazım deyip bir şeyler yapmaya çalışırlar(umarım) en azından. Dünyadaki birçok ürün Türkiye'de yok. Belki onları da getirirler bu sayede.

Şu saatten sonra Amazon harici bir firma kullanmam. Zaman ilerledikçe ürün çeşitliliği de inanılmaz artacaktır zaten. Demo diyebiliriz buna