Merhaba arkadaşlar,

Hergün içerik girdiğimiz ve kendine has ziyaretçi kitlesi oluşturmaya başlayan https://www.isimyakala.com/ adresimizden tanıtım yazısı satışlarımız başlamıştır.

Siteye hergün içerik girilmektedir. Düşen domainler yazımız her gün yeni listeler ekleniyor, ayrıca seo, webmaster, domain genel bilgiler kategorilerimiz özgün makale girişlerimiz yapılmakta. An itibari ile webmaster kategorimize 3 gün arayla girilecek şekilde 40 adet makale siparişimizde elimize ulaştı. Kısaca size sitenin ful özgün ve güncel kalmaya devam edeceğinin garantisini veriyoruz.

Yazı dahil hizmet isterseniz bu konuda da 100 kelimesi 1 TL üzerinden yardımcı olabiliriz.

ÖRNEK MAKALE

Yazıların 300+ kelime olması ve en fazla 2 link çıkışlı olması tavsiye etmekteyiz. Google gözünden bakıldığında en doğru tercihler bunlar olacaktır.

[COLOR=#2969B0]Site Değerleri[/COLOR]

Sitenizin Pagerank Değeri: [COLOR=#B8312F]DA:18, PA:20[/COLOR]
Sitenizin Alexa Değeri: [COLOR=#B8312F]9K TR[/COLOR]
Sitenizin Açılış Tarihi: 11.11.2017
Sitenizin İçeriği: Webmaster
1 (bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: [COLOR=#B8312F]20 TL[/COLOR]
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : 6 Ay garantili olmak üzere var olduğumuz sürece (Domainin sonlanmasına 1 yıldan fazla zaman var)
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Enpara, Vakıf, Ziraat, +Görüşülür
[COLOR=#2969B0]
Neden Bu Siteyi tercih Etmelisiniz
[/COLOR]

Sitemizin ziyaretçileri direk olarak website sahipleridir. Seo hizmetleriniz, tema satışı, makale satışı, domain satışı, barındırma hizmetleriniz gibi satışlarınızı arttırarak direk olarak ilk elden alıcılara ulaşmanızı sağlayacak bir sitedir. Ana iştigal konunuz webmaster dünyası üzerine olmasada DA ve PA değerleri ile sitenize katkı sağlayacak tanıtım yazısı hizmetini uygun fiyatımız ile bizden alabilirsiniz.
[COLOR=#2969B0]
Alternatif Ödeme Yöntemleri (Hizmet Takası)
[/COLOR]

Bu sitemizden ve diğer sitelerimizden size tanıtım ve footer link hizmeti verebilir ve karşılığında sizin ticaret ilanlarınızdaki hizmetleriniz ile takas yapabiliriz. Yani tema satışı yapan bir firmaysanız sizden bir tema beğeniriz ve ücreti karşılığı kadar sitemizden size tanıtım ve footer link çözüm ortağı olabiliriz.S

[COLOR=#2969B0]Tanıtım Yazıları Sitede Nerede Paylaşılacak[/COLOR]

Sitemizin direk olarak anasayfasında tanıtım yazılarınız görülebilir olacaktır. Sınırlı sayıda alım yapacağımız için en az 1 ay süre ile anasayfada kalacaksınız.
Yazılarınız Webmaster ve SEO kategorilerimizden size en uygun olanda yayınlanacak ve daha çok etkileşim almanız sağlanacaktır.
Sitemizdeki tüm yazılar sosyal medyadan imletilerek arama motorları gözünde değeri arttırılmaktadır.

[COLOR=#2969B0]Kabul Edilmeyen Siteler[/COLOR]

Her türlü illegal site, ba-his, ku-mar, yeti-skin siteleri gibi siteler kabul edilmez.