mehmetmasa adlı üyeden alıntı

Dursun05 1 Ayda 50 hite ulaşmak başarı değildir sektörü güzel analiz eden birisinin 1 ay içinde 50 hite ulaşması çok kolaydır. 1 Aylık deneyim ile böyle bir hizmet vermeye kalkışmanız benim garibime gidiyor. Bana kazanç sağlama garantisi veremediğinize göre ( TBM oranı dahil) " Ikıncısı de ben zaten sıtem ıle 1 aydır ılgılenıyorum ve 1 ayda 50 hıte gelıp 10 ₺ kazanç sağlamak oldukça büyük bır başarıdır " Burası hiç birşey ifade etmemiş oluyor. İşlemler bittikten sonra size kazanç sağlama garantisi vermedim dediğinizde sadace site kurulumu kalıyor. Ayrıca 1 aylık site bilgileri eklenmiş forumda 75-100TL'ye verilen adsens reklam yerleşimini bedavaya yapıyoruz diye eklemişsiniz. Ne referans var ne adsens yerleşimi ile ilgili bilgi ( Adsens her temaya göre farklı yerleştirilmelidir.)


alpertunga04 adlı üyeden alıntı

mehmetmasa katılıyorum. Başlık "Tutmayan Sitelerden Sıkıldınız Mı?" Konu içerisinde gelir vb. Konulardan bahsediliyor, gelir resmi atılıyor. Sonrada ben gelir değil "adsense" garantisi veriyorum deniliyor. İyi güzelde o zaman keşke yanıltıcı bir başlık yazmak yerine "adsense alamamaktan sıkıldınız mı?" yazsaydınız... Baştan yaptığı iş konusunda şeffaf olmayan birisiyle nasıl ticaret yapılır bilmiyorum. Size hayırlı satışlar diliyorum...


Sizene adamın açtığı ilandan. İsterse clickbait yapıp ilana adam da çeker. Bu forum adminleri ilgilendiren bir sorun (!) sizi değil.