Merhabalar arkadaşlar, konuya öncelikle ekibimizi tanıtarak başlamak istiyorum. 5 kişilik bir ekibiz, hepimizin ayrı ayrı uzmanlık alanları bulunmaktadır. Php, .Net, iOS(Swift), Android(Java) ve Frontend alanlarında yazılım olarak tam kadroyuz anlayacağınız. Artificial Intelligence, Machine Learning ve Virtual Reality kitlerini de kullanarak bir çok proje geliştirip teslim ettik. Bunların haricinde grafik ve video düzenlemesi, sosyal medya hizmetleri de sağlamaktayız.

Kendimizi sürekli geliştiren ve hedefleri büyük olan bir ekibiz. Bugüne kadar çok büyük projeler içerisinde yer aldık ve startup projelerinde de çalışıp kendimize bir çok şey kattığımızı düşünüyoruz ve gelişmeleri sürekli takip edip kendimizi yeniliyoruz.

Büyük ölçekli bir projenin altından kalkabilecek donanıma sahip bir ekibiz ki bir çok kez de büyük projelerde yer alıp başarıyla teslim ettik. Bunların arasında Robot Sofia`nın ülkemizdeki konferasında simultane çevirisini yapan mobil uygulamalar ve Türkiye`nin en büyük sosyal ağlarından biri olan Kitap Dostum da ekibimiz tarafından geliştirilen uygulamalardır.

Android ve iOS uygulamalarınızı tamamen Native olarak yazıyoruz, uygulama için gerekliyse Backend ve gerekli API`ler tarafımızdan oluşturuluyor. Dilerseniz bu Backend ve API`ler ile Frontend tasarımınız da yapılıp mobil uygulamalarınız ile eş zamanlı çalışan tamamen optimize ve responsive web siteniz de oluşturuluyor.

Portföy için : labters.com
Yüz yüze görüşmek isterseniz İstanbul`da Kurtköy veya Kocaeli`de İzmit ilçelerinde görüşebiliriz.