Birincisi ben bu işi yapmıyorum. İkincisi bu konuda çok fazla bilgim yok.

Şimdi gelelim yazdıklarına. Api ile çalınmış derken api çalınmaz api verilir satılır.Burda bir taraf verir diğer taraf alır. Burda api ile sistemler konuşturulur. Bir taraf api vermesse diğer taraf olmayan bir şeyi çalamaz pardon alamaz. Demişsin ki bencil bende diyorum ki sizin gibi kurnazlar bu işlere yıllarını vermeyecek emek sarf etmeyecek gecesini gündüzüne katmayacak işin a sından anlamayacak gelecek burda 5 dakika da öğrendiği bilgilerle insanlara hizmet verecek öyle mi. Önce emek vereceksin emek. Sonra Allah kısmet ederse ekmek yersin. Kolay yoldan para kazanmak ne kadar güzel değil mi. furkanscream

He demiyorum ki bu işi yapma. Ama önce emek vereceksin öğreneceksin birşeyler kapacaksın kendi çabalarınla, sonra gelip takıldığın yerleri soracaksın. Hiç bilmiyorsan hiç yapma. Zaten bilmiyorsan parada kazanamassın.

Ama illa yapıcam dersen benden tavsiye cebine bi 500 tl koy önce bir domain ve hosting al daha sonra hazır smm scriptleri var onlardan al daha sonra mesaj atabilirsin bana bilgim dahlinde yardımcı olmaya çalışırım.500 çok geldiyse kiralama yöntemine gidebilirsin aylık 50-100 tl arası kiralama yapan yerler forumda da görmüştüm.Honsting onlara ait oluyor aynı şekilde script de sadece domain senin oluyor bunuda deneyebilirsin. Ama reklam olarakda bi bütçe ayırmalısın sonuçta reklam olmassa olmaz.