ONLINE YORUM HAVUZU
Web sitelerinize birebir gerçek insanlardan yorum almak istermisiniz ?

Ortak Link Havuzu
Sistem içerisinde görüntülenen tüm linkler aktif olan üyelerin siteleridir.Aktif yorum yapmayanların sitesini görmezsiniz

Eş Zamanlı Bildirim
Sitenize bir üye yorum yaptığı zaman size otomatik olarak bildirim epostası gelir.15 dakika içerisinde bu yoruma onay vermeniz gerekir.

En Aktif Robotlar!
Puanlar sadece site sahibi yorumunuzu onayladığında hesabınıza aktarılır.15 dk zaman dilimini geçen onaylar için robotlar iş başına geçer ve onay işlemini size devreder

Spam Yorumlara HAYIR!
Sitenize yapılan yorumları destek ekibine anında bildirebilir, üyenin ceza almasını sağlayabilirsiniz. Sadece kaliteli yorumlar için onay verebilirsiniz.

Gruplar, #Tagler oluşturun!
Yorum dayanışma sayfaları kurabilirsiniz. Sitenizi eklerken arkadaşlarınız ile bir #tag belirleyin ve o etikete ait tüm sitelere karşılıklı yorum yapın.

Her yerden erişin!
Tüm aygıtlar ile uyumludur. Bilgisayarınızdan, tabletinizden ve telefonunuzdan dilediğiniz an giriş yapıp puan kazanabilir, özgürce harcayabilirsiniz.

Fikir ve deneyim sonucu anlık güncelleme
Sistem içerisinde kullanım sonucu karşılaştığınız tüm problem ve alternatif düşüncelerinizi anında teknik destek birimine bildirebilirsiniz. Bu çözümler mantıklı olması halinde anında güncelleme gelir ve sistem anlık olarak update olur. Her geçen gün daha pratik, daha işlevsel hale getirmek bizim ilk prensibimizdir.

Önemli Bilgi
yorumla . online projesine üye olduysanız üyeliğiniz bu sisteme otomatik olarak aktarılmıştır. Yeni parolanız email adresinize gönderilmiştir. Lütfen SPAM kutunuzu ziyaret etmeyi unutmayınız.


Daha fazla bilgi almak için platformu ziyaret edebilirsiniz..

https://yorumland.com/

Teşekkürler, saygılarımla..