AhmetKarabulut adlı üyeden alıntı

Hocam sözlerinizin içi maalesef boş mantıklı bir dayanağı yok. Bir çok büyük çaplı ASP.net projesinde çalıştım, bireysel kullanıcının php'yi kullanması gayet normal çünkü ASP.net e oranla kullanım kolaylığı ve geliştirme kolaylığı var. Bu istatistik ne ASP.net'i kötü yapar, ne de php'yi iyi. Yani sırf daha çok kullanılıyor diye bir şey iyiyse, sizin mantığınızla linux'de bir boka yaramayan bir sistem. "Zaten öyle" diyorsanız bir şey diyemem tabii ki.


*Ekim 2018 pc işletim sistemi kullanım istatistikleri.

Ha bu arada, ben de diğer "yan gelip yatmak isteyen arkadaşlar" gibi " c# ile iki form tasarlayıp" Siemens'in TIA Portal programına kafa tutan bir yazılım geliştiriyorum şuan. 7-8 aydır bu proje üzerinde çalışıyoruz ve c# ile iki form tasarladığımız için firmalar 6 haneli rakamlar sunuyor.


Sizin grafiğin de hiçbir anlamı yok işletim PC işletim sistemi grafiği sunuyorsunuz lakin biz burada serverlardan bahsediyoruz.

Firmaların yüksek para vermesi veya projelerini hala ASP.NET ile yaptırması iyi olduğunu göstermez yeni standart veritabanları veya diller ile yapın bakalım milyonları vermiyorlar mı :)