fbyazilim adlı üyeden alıntı

Sizin grafiğin de hiçbir anlamı yok işletim PC işletim sistemi grafiği sunuyorsunuz lakin biz burada serverlardan bahsediyoruz.

Firmaların yüksek para vermesi veya projelerini hala ASP.NET ile yaptırması iyi olduğunu göstermez yeni standart veritabanları veya diller ile yapın bakalım milyonları vermiyorlar mı :)


Okuduğumu anlasaydınız bu mesajı atmayacaktınız. Üstte de dediğim gibi "sözlerinizin içi maalesef boş mantıklı bir dayanağı yok". Ben grafiği atıp "sizin mantığınızla linux bir boka yaramayan bir işletim sistemi" demişim. Ki ömrünüzde linux kullandınız mı bilmiyorum ama, kendine has müthiş bir evrendir. Hoş bu kadar php aşığı olduğunuza göre geliştirme ortamınızın da linux olmasını beklerim ben :)

Ayrıca yine yazımda belirttiğim gibi, firmaların yüksek para vermesi ve projeyi hala asp.net ile yaptırıyor olması da iyi olduğunu göstermiyor, keza yine dediğim gibi kötü olduğunu da göstermiyor. Eğitim dönemimde .net core geliştirdim yazmışsınız yukarıda, MVC bile çok yeni bir teknolojiyken (2010 civarında sunulduğunu hatırlıyorum), .net core daha 1-2 senelik sunulmuş bir teknoloji şayet okuldan yeni mezun olduğunuzu farz etsek dahi (ki yeni mezun bir arkadaşımızsanız daha görüp görebileceğiniz derya deniz bir sektör varken bu kadar iddialı konuşmanız yorumlarınızın altının boş ve bir mantığa dayanmadığını rahatlıkla kanıtlamış oluyor) okuldaki hocalarınızın .net core'u tam anlamıyla öğrenip size öğretecek, müfredata sokacak kadar vaktinin olacağını sanmıyorum ki bu da okulda .net core görebilme ihtimalinizi yok ediyor. Ha bunun dışında yazınızdan geçmişten beri .net'e karşı bilenmiş bir arkadaşımız olduğunuz rahatlıkla çıkıyor; bu durumda ben ömrünüzde .net core geliştirmiş olduğunuza da inanmıyorum :) Bilmediğiniz evrenlere okulda gördüğünüz asp.net dersleriyle bol keseden laf atmamanız ileriki yazılım hayatınız için faydanıza olur.

Ha son olarak, gerçekten eğitim gördüğünüz üniversitede size .net core gösterdilerse adını öğrenmek isterim.