nigne2011 adlı üyeden alıntı

@asametyildirim @aylakmumya forumlarda genelde önce ödeme alınıyor sonra iş teslim ediliyor, bionluk gibi sistemlerde ön ödeme yapıyorsunuz ve para direkt yazarın hesabına geçmediğinden iade hakkınız oluyor, eğer forumda böyle bir özellik varsa o zaman buranında bironlukdan bir farkı yok, ha yok önce para hesabınıza geçiyorsa o zaman kurusa bakmayın ama parayı alan yazarların %99'u işini düzgün yapmıyor, iade için de yokuş yapıyor. yine de tercih meselesi, isteyen öyle yapsın, denemesi bedava.

ayrıca: Türkiyedeki freelancerlar ile iş yapılmamasının nedeni sizce ne?
https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/turkiyedeki-freelancerlar-is-yapilmamasinin-nedeni-sizce-532528.html

Bundan dolayı yukarıdaki makalemde olabildiğince kendini bu konuda ispatlamamış yazarlara önden ödeme yapılmaması gerektiğini vurguladım. Ödeme yapılacaksa da bir makale bir makale ödeme yapılması gerektiğini söyledim.

Ayrıca Wmaraci 'nda bu kadar kaliteli yazarlar varken başka bir platformla çalışılması gerektiğini söylemeniz beni üzdü. :(

Wmaracina dediğiniz özellik gelirse muhteşem makale sunan yazarlara makaleyi beğenmedim diyerek dolandırılmasına sebep olunur. Makale hoşunuza gitmezse ve 10tl üstü sipariş verdiyseniz eksi Ticaret Puanı kullanabilirsiniz. Makaleyi hiç teslim etmezse Şikayet Konusu açabilirsiniz.