PowerKing adlı üyeden alıntı

Ne güzel adsensede almışsın; yalnız birkaç hata yapıyorsun.

Birincisi, konulara gereğinden fazla etiket girmişsin, ileride siten spama boğulacak ve kapatmak zorunda kalacaksın.
İkincisi, sitene mobilden girince aşağıdan çıkan çerezleri kabul etme yazısını sosyal simgeler kapatıyor. Resim: https://i.hizliresim.com/ZX2j73.jpg
Üçüncüsü, mobilden girince sitenin en altındaki reklam hiç güzel gözükmüyor.
Dörtüncüsü, etiket bulutunu kaldır. Etiket isimlerinde büyük küçük harf uyumsuzluğu var. Hiç güzel gözükmüyor.
Beşincisi, güzel bir tema kullanmalısın.
Altıncısı, sitenin logosu o ne öyle? Çok tecrübesiz bir logo ve site yöneticiliği.

Sonuç olarak bunları düzeltmez isen, siteyi ileride kapatmak zorunda kalırsın.


Sanılanın aksine Google makale içeriğini etiketlere göre değil, description ve genellikle ilk 200 kelimedeki anahtar kelimelere göre belirliyor. Etiket kullanımını alt bölüm gibi düşünebilirsiniz. Fazla etiket girmesi sorun yapmaz. Adam etiketlerden ötürü siteyi neden kapatsın yahu 😊 ama ben etiket sayfalarını indeksletmemesinden yanayım. Bu sayfalarda kullanıcı çok Durmaz ve kalitesiz sayfalar olarak değerlendirilir. Etiket bulutunu kullanıcılar için fayda sağlıyorsa ana sayfada gösterebilir. Ama tabi direkt olarak follow bağlantı algilanacagindan indeksletilmemesinden yanayım.

Teması ve logosu berbat olupta binlere hitap eden bir çok site bilmiyorum. İçeriğin iyi olsun öncelikle. Tabi site tasarımı + puan olarak döner.

Ufak tefek hatalardan siteyi kapatmasina gerek yok. İçeriği ve hiti sağlam olsun isterse siyah arka plan üstüne gri yazılar yazsın.

Tasarım olarak çok iyi bulmadım, kabul ediyorum. Ama çok kötüde bulmadım. İdare edebilir bir süre. İçerik rahat okunsun en önemlisi. Logo kısmında ise gerçekten bir logo kullanma taraftariyim. Hiç olmadı hazır logo psdeleri indirip üstünde ufak oynamalar yapabilirsiniz. Yada güzel bir text fontu seçip yazı olarak ayarlayabilirsiniz. Text olarak kullanmaktan yanaysanız slogan olarak değilde, sadece site adı olarak yazın. Genetik Adam yazsın sadece. Sloganı alt etiketi olarak girin.

Şuan için söyleyebileceklerim bu kadar hocam.