İşte yeni Turbobit.net bannerlarımız!



Hizmetimizi nasıl geliştireceğimiz konusunda sizlerden birçok öneri alıyoruz. Bazıları kullanıcı bannerları hakkındaydı. Geçtiğimiz hafta, kullanıcıların dikkatini çekecek yeni bannerlar hazırladık. Tüm popüler banner boyutlarını dahil etmeye çalıştık. Sizin için en uygun olanını bulabilirsiniz.
Yeni reklam materyallerini buradan bulabilirsiniz:




Ayrıca aynı sayfadan, blog/forum/sitenizde yayınlamak için bireysel reklam linki edinebilirsiniz.
Sizin linkiniz veya banner'ınız aracılığıyla premium üyelik alan kullanıcılar için her defasında, satın alma işleminin nihai maliyetinden %50 oranında kazanç sağlarsınız.
Bu satın alma işlemlerinin istatistikleri "Site-referansları" sekmesindedir.


Banner metni üzerinde çeşitli nedenlerle değişiklik yapmak isterseniz (Başka bir dile çevirmek, metin üzerinde değişiklik yapmak vb.) lütfen, orijinal dosyayı .PSD formatında indirin, kendi zevkinize göre düzeltin. Aynı sayfada dosyalar mevcuttur
Ne yazık ki, HitFile.net için bannerlara sahip değiliz. Şimdilik sadece turbobit.net'teki gibi çalışan reklam linkleri hazırladık. Bu promosyon bağlantısını kullanarak satışlarınızı artırın. Burada HitFile.net için reklam linki bulabilirsiniz:




Umuyoruz ki, bu tanıtım materyalleri kazançlarınızı artırmanıza yardımcı olur ve ayrıca siteye daha fazla kullanıcı çekersiniz.
Eğer bannerları dilinize çevirmemizi isterseniz, lütfen bize bildirin!
Ek olarak, banner ve reklam linkleriyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız bizimle iletişime geçin! Teşekkürler!