Garantili SEO Hizmeti

Merhaba ben Serdal, 10 yıla yakın bir süredir SEO ve Web master olarak iş yapıyorum. Sizlere ucuz fiyata kaliteli SEO hizmeti vermek için buradayım. Bir çok firma ile başarılı işlere imza attık, şuana kadar başarıya ulaşamamış hiç bir projem olmadı. Profesyonel SEO uzmanı olarak Google algoritmasını çok iyi biliyor, bu doğrultuda çalışmalarımı planlı ve programlı bir düzende gerçekleştiriyorum.

SEO hizmetinin genel kuralı; sitenizi Google’nin istediği kriterleri sağlamaktan geçiyor. Google SEO sırrı Coca Cola’nın sırrından bile çok büyüktür. Öyle ki Google toplamda 200 farklı SEO kriteri göz önünde bulundurarak sıralamayı oluşturuyor. Google algoritmasını öğrenmek; uzun yıllar süren emek, bilgi, zaman ve bütçe gerektiren bir süreçtir. SEO uzmanı olmak kolay bir iş değildir, kursla öğrenebilecek kadar kolay bir olgu olsaydı, herkes SEO uzmanı olabilirdi.

Ayrıca bir çok SEO ajansı SEO hizmetlerinde genellikle en az 6 aylık bir çalışma anlaşması yaparlar. Çalışma içeriğinde pek bir şey olmamasına rağmen aylık 500 liradan 3000 liraya kadar ücretler talep etmekteler. Bu firmalara çamur atmak gibi bir niyetim yok ama çoğu SEO firması çok fahiş fiyatlar talep etmekteler. Benim en büyük farkım ucuz SEO hizmeti ve Garantili SEO hizmeti vermemdir.

Sizde Google'da ilk sayfada yer almak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımla..



[COLOR="SeaGreen"]TIKLA WHATSAPP'TAN MESAJ GÖNDER[/COLOR]



Web Tasarım Konusu: Profesyonel Web Tasarım

Çalışma Ayrıntıları: Web sitenizi inceledikten sonra, sitenizi Google’ye göre profesyonel bir şekilde optimizasyonu yapılır. İç seo bittikten sonra dış seo yapımına başlanır. Sıra yükselmeye yönelik, kaliteli ve Google algoritmasına uygun çalışmalar yapılır.



NOT: haber, film, blog, kumar, bahis, forum, fal ve TC. yasalarına aykırı illegal sitelere SEO çalışması yapmıyorum


Benim diğer SEO Uzmanlarına göre farklarım;

1- Anlaşma üzerine örneğin, 1. sayfa garantili seo hizmeti için 3 ile 8 ay süren bir çalışma yapılır. Belirtilen süre içerisinde site ilk sayfaya gelmediğinde ödenen paranın tamamı iade ediyor.

2- Ödeme aylık değil tek seferliktir ve yarısı peşin yarısı iş bitimi şeklinde çalışılmaktadır. 6 ay sözleşme yapıp aylık 2500 lira isteyen seo uzmanlarına göre 3 - 8 aylık çalışma ile sitenizi ilk sayfaya getirme garantisi mevcuttur.

3- Sonuç olarak; ön öneme yaptıktan sonra çalışmaya başlanıyor ve belirtilen süre sonunda istenilen performans gerçekleşmez ise paranın tamamı iade ediyorum.

** Kısacası, sıfır risk ile müşteriler mağdur olmuyor.


PİYASANIN EN UYGUN SEO FİYATLARI İÇİN, SİTE VE ANAHTAR KELİMENİZİ Whatsapp’tan veya buradan özel yolu ile masaj gönderin. Sektör rekabeti ve detaylı inceleme sonunda, size fiyat için dönüş yapacağım.




EĞER SİTENİZ 1. SAYFAYA GELMEZ İSE ÜCRETİN TAMAMINI İADE EDİYORUZ.