YuennX adlı üyeden alıntı

Mühendis aday adayı kalmış hocamm :)


Henüz mühendis olmadım :)

codertr adlı üyeden alıntı

Üniversite hocaları,ortamı nasıl hocam?


Orta düzeyde demek doğru bir tanım olur sanırım, ancak sizin karakterinizde bu konuda etkin. O yüzden siz neler arıyorsunuz bunları belirtirseniz bunları da cevaplayabilirim.

Eğer sizin için şehir önemli ise; Elazığ güzel bir şehirdir. Ancak büyük bir şehirden geliyorsanız, yapılabilecekler konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kiralar genel olarak uygun düzeyde(500-800 TL), insanları sıcakkanlı ve sevecendir. Tabi ki istisnai durumlarda mevcut. Her şehirde olduğu gibi aksi insanlara rast gelmekte ihtimal dahilinde :)

Üniversite olarak ise; imkanları diğer büyükşehir üniversiteleri ile kıyaslandığında çok büyük farklar olmasa da araba gözle görülür farklar vardır. Ancak kampüs şehrin tam ortasında yer almakta buda konum ve ulaşım açısından oldukça pozitif bir sonuç.

Bölüm olarak ise; açıkçası ben bu bölüme büyük heyecanla gelmiştim ancak bu heyecanımı diri tutacak, heyecanıma heyecan katacak şekilde teşviklerde bulunan, ilgilenen, herhangi bir sorun olduğunda kolayca konuşup çözebilecek - destek olacak hoca göremedim. Tabi ki birkaç hoca dışında... Onun haricinde ise eğitim olarak puanlamak gerekirse 6/10 şeklinde denilebilir.

Genel itibariyle sizin aradığınız şeyler nelerdir? Ortam olarak ne gibi beklentiniz var ? Bölümden ne gibi beklentileriniz var ? Bunlara cevap verdikten sonra seçim yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Voltaren adlı üyeden alıntı

mühendislik yerine programcılık (2 senelik) okumak daha mantıklı değil mi?


Mühendislik ile programcılık bir olur mu hiç ? :confused:

codertr adlı üyeden alıntı

Voltaren Network Uzmanlığı düşünüyorum ben hocam o alanda yönelmek istiyorum


Bu sırada network üzerine çok değerli Prof.Dr. Yetkin TATAR bölümümüzün en kıymetli hocalarındandır.