barbatos adlı üyeden alıntı

Aklımda bulunsun elbet işim düşer sana lakin daha önce backlink pakedi aldım işe yaramadıydı


Merhabalar;
dün özel mesaj attım ancak görmediniz henüz sanırım. Daha önce bizden mi aldınız tam olarak anlamadım ama şunu belirtmek istiyorum. Backlink çalışmalarında her siteye maalesef etki göstermesi mümkün olmuyor. Özellikle film, oyun gibi aşırı rekabetli alanlarda ya daha az kapsayıcı kelimelerle çalışılmasını öneriyoruz ya da çalışma yapılmamasını daha doğru buluyoruz.

Biz etki etmediği çalışmalarda ek makaleler ve çalışmalarla ekstra çalışmalar yapıp etki göstermesi açısından elimizden geleni yapmaktayız. Bu konuda attığım özel mesajda da bilgi verdim tarafınıza. Ancak bundan farklı bir şey elimizden gelmiyor.(Burada ben şöyle garanti veriyorum diyen arkadaşlar varsa da her alanda garanti verebilirler mi yoksa orta ve düşük rekabet için mi bahsediyorlar sormanızı tavsiye ederim)

Örneğin son paketimiz olan garantili paket bile ücret iadesini kapsıyor yani kesin şuraya gelecek diye bugüne kadar hiçbir müşterime garanti vermedim vermem de mümkün değil. Bu yüzden çok iş kaybettim ama güvenilirliği korumak açısından buna mecburum. Her zaman da böyle olacaktır.

Konuda bu konudan bahsetmiştim ancak dikkat çekmek açısından sizin sayenizde tekrar bilgilendirme yapma şansım oldu. Herkese iyi çalışmalar dilerim.