Ahmet adlı üyeden alıntı

Kullandığınız APK dosyası sorunlu veya güncellediğiniz Android ile uyum sıkıntılı olabilir, Play Store'dan tekrar silip yükler misiniz uygulamayı? Instagram 1,000 liralık Alcatel telefonda bile sorunsuz çalışan bir uygulama bu normal bir yavaşlama olamaz kesinlikle.

Uygulamayı sildim geri yükledim, telefonu resetledim yine olmadı birde hocam ben bir şey fark ettim, instagramda iki hesabım açık birisi kendi hesabım diğeri sayfa olarak kullandığım bir hesap. Kendi hesabımda ana sayfada gezerken deli gibi kasıyor videolar falan donuyor, aşağı kaydırırken dona dona gidiyor ama öbür sayfa olarak kullandığım hesabıma geçtiğimde takır takır çalışıyor anlamadım gitti.

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Kasmayı bir kenara bıraktım, son 1 haftadır uygulama içerisinde işlem yaparken görsellerin yüklenme süreleri arttı.

Hocam video izliyorum sanki 10 fps gibi tıkana tıkana oynatıyor videoları.

MRCBOX adlı üyeden alıntı

Önbellegi çok şişiriyor çok büyük ihdimal ondandır en iyi yöntem format
Silen programlar var ama çok sağlıklı olmuyor atabilirseniz orjinal rom atın fişek gibi olur

İnstagramı açıyorum zaten hemen kasmaya başlıyor, bende tüm uygulamaları temizleye basıyorum direk 500 mb bellek boşaltıldı diyor önceden rahat 10 dakika gezdikten sonra 500-600 mb dolardı şimdi 1 dakikada şişiyor. Bu arada telefonda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, yukarıda dediğim gibi ikinci hesabımda hiç bir sorun yok, o yüzden hiç yedekleyip rom atmak için uğraşmam hocam sağolun öneri için.