yakupdemir Öncelikle geçmiş olsun , yaptığınız alenen bir itiraf .Her şeyden evvel farklı bir yaklaşım ile başlayayım... Bunun yasal süreci olabilir dikkatli olunuz . Duvardan çıkan altın ( eğer ki 2863 sayılı kanuna aykırı bir durumdaysa ve bildirmeniz gerekiyorsa ) sorun teşkil edebilir .

Oynadığınız kumardan uzak durmanız için bir destek almanızı öneririm en kısa zamanda çünkü ; anlattığınıza göre engel olunamaz bir hale gelmişsiniz . Bu durum günlük yaşantınıza ve ilişkilerine olumsuz yansıyacaktır. Her şeyden önce '' Benden başkaları da var , onlara zarar vermemeliyim '' i aklınıza getirin ve buna göre hareket edin. Bu harcamaların sonunun cepte kalacak 0 kuruş olduğunu aklınızdan çıkartmayın . Ve size hiçbir şey katmayacağını , kumarı kazandığınızda bir sonraki oyunda kesinlikle kaybedeceğinizi getirin aklınıza.

Rulet yerine başka bir şey koyun , tamamen farklı bir oyun oynayın ( yararlı olsun ama ) kafanızı dağıtsın , ruleti düşünmeyin. Sizi ve ailenizi mutlu edecek işler için harcayın . inşAllah kurtulursunuz Yakup Bey .