https://www.seninbankan.com.tr/urunler/senin-kartin/saglam-kart.11.aspx


Biraz marjinal bir başlık ile konu açmak istedim. Aslına bakılırsada bir bakıma reklamda diyebiliriz. Ancak hepimize ( esnaflara ) yarayan güzel bir reklamdır. Benimde uzun zaman kullandığım bir bir kazanç kapısı olarak gördüğüm bir konu.

Konuya gelecek olursak kuveytturk bankasının sunmuş olduğu bir kredi kartı olan . sağlam kredi kartı. Diyeceksiniz ki bu kartın ne özelliği var. Bu kart yapılan alış verişlerde para puan yerine altın puan verdiğinden ve 10 alın puna ulaştığında altınhesabı oluştutularak burya fiziki altın olarak aktarmaktadır. Bu şekilde her yapılan harcamada bazı ödemeler hariç bunları atta yazacağım, %1 oranında altın puan hesaplanmaktadır. Yani şu şekilde belirtirsek, belirtilen harcalamardaki 1.000 lik bir hacamada size 1 altın puanı vermektedir ve 10.000 ₺ harcamalarda 10 altın puanı vermekte ve fiziki altına çevirmektedir.

Böylelikle biz esnaflara oldukça yarayan bir yatırımda olarak nitelendirebileceğimiz bir kazanç kapısı olacaktır. Şöyleki hem alırken pazarlıkla kazanıyoruz, satarkende kazanıyruz buda tamam peki ödeme yaparkende neden kazanmayalım ?

Ben kullanıyorum oldukça memnunum, geçen ay 25 tl tutarında altın kazandım. Bu ayda 10 altın puanımı tamamlayacağım ve sonucu paylaşacağım.

Önemli Not-1 : Bu kartı ben esnaflara yüksek meblalı ticaret yapanlara tavsiye ederim. Kişisel kullanım için pek uygun değildir, şahsi görüşüm.

Önemli Not-2 : Aşağıdaki ödemelerde altın puan vermemektedir.


1- SAĞLIK ÖDEMELERİNDE ALTIN PUANI VERİLMEMEKTEDİR.

2- FATURA ÖDEMELERİNDE ( TELEFON ELEKTİRİK SU VB )



Sağlam Kart ile,

Sağlık ve Eğitim sektöründe vade farksız 5 taksit yapabilirsiniz.*
Düzenli olarak 12 ay boyunca 200 TL ve üzerinde kullanım yapan ve ekstre borcunu vaktinde ödemeniz halinde 50 TL karşılığında altın puan kazanırsınız.
Taksit ve Altın Puan özellikleriyle de alışverişlerinizdeki yükünüzü hafifletir.
Kart ücreti ödemezsiniz.
Acil nakit ihtiyaçlarınız için Sağlam Kart’ın nakit avans özelliğini kullanabilirsiniz.
Bildiğiniz diğer kredi kartlarının aksine; anlaşmalı üye iş yerlerinde, doğrudan faydalanabileceğiniz indirim fırsatları ile tasarruf etmenizi sağlar.

*Eğitim ve sağlık sektöründe vade farksız 5 taksit uygulaması MCC kodu “Eğitim” ve “Sağlık” olarak kayıtlı iş yerlerinde 100 TL ve üzeri harcamalarda geçerlidir.