Yandex Toloka İle Günde Ortalama 5 $ Kazanabilirsiniz! - 1$'da Ödeme Alın


Yandex Toloka İle Para Kazanmak Çok Kolay - 1$ Ödeme Alın,

Belki bir çok kişi biliyordur ya da duymuştur, bende kullanmadan bir konu açmak istemedim, artık kullanıyorum ödemelerinde düzenli yapıldığını görünce sizlerinde bundan faydalanmasını istedim.

Yandex Toloka nedir nasıl para kazanacam derseniz, kendi tecrübelerim doğrultusunda; kendi verdiği görevler dışında sahada çalışarak paraları katlayabilirsiniz, beceri puanı var ne kadar çok görev o kadar çok görev başı artmaktadır,

Örneğin; ben 2 ay falan oldu son 1 aydır artık görev başı saha görevi yani en az 0,40$ ile 1,5$ arası görev başı vermektedir, işim düştükçe yapıyorum ben görevleri, Eğer gün boyu görevleri yaparsam yani verdiği yerlere doğru gidip sahada görev yaparsam ortalama günde 5$ ile 10 $ arası görev yapabilirim.

Fakat iş gereği çok vaktim olmadığından vakit olduğu günde de ortalama 3 $ ile 5$ arası kazanabilirsiniz. Ödemeler Papara ve skrill üzerinden yapılmaktadır bir çok ödeme seçeneği bulunmaktadır. Size tecrübelerimi ve bilgilerimi aktardım, Aklına takılan bir soru veya sorun olursa buradan bildirin yardımcı olacağım her konuda. Ödemeler işlenmesi hesaba geçmesi en gec 48 saatir. 1$ olunca direk hesabınıza çekim yapabilirsiniz.


Uygulamayı İos ve Android sistemli telefonlarda kullanarak saha görevlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA Buradan üye olursanız hem siz hem ben kazanmış olacağım.

Ödeme Kanıtları :