Merhaba arkadaşlar,

Coin işine ilk defa denemek için girdim. Herhangi bir yatırım yapmadım. Araştırdığım kadarıyla sanırım artık ekran kartları ile madencilik yapmak oldukça masraflı ve kar oranı masrafa göre düşük kalıyor. Ucuz coinler ile al-sat nasıl yapılır diye araştırırken Electroneum isimli coini keşfettim. Kripto para borsalarında bu coin mevcut araştırabilirsiniz.

Coin'in en ilginç yanı mobil madencilik yapması. Android marketten ve apple storeden uygulamasını indirebilirsiniz. Ben android telefonuma programı indirip kurdum. Yaklaşık 1 aydır program telefonumda sürekli çalışmakta. Kullanmış olduğum telefon Xiaomi redmi 5 plus 4/64 modeli. Telefonun kendisinde bulunan bir özellik ile program hiç kapanmadan arka planda çalışıyor.

Bu program aslında telefonunuzda madencilik yapmıyor ve telefonunuzda ısınma, kasma, batarya sorunları vb. sorunlara yol açmıyor. Sanırım tamamen coin'in tanıtımı için yapılmış birşey. Şuan benim telefonum 2 günde yaklaşık 10ETN kazım yapıyor. 10ETN kazdıktan sonra cryptopia borsasına hemen transfer ediyorum sorunsuz şekilde gerçekleşiyor.

Arkadaşlar coin oldukça yeni ve şuan USD bazında değeri düşük. Şuanda 135ETN 1$ denk geliyor. Bu program sayesinde ben şuanda 70küsür ETN kazım yaptım ve sorunsuz cryptopia borsasına transferini sağladım. Benim gibi acemi ve coinlere karşı ilginiz varsa kaybedecek birşeyiniz yok yükleyin deneyin ve kazıma hemen başlayın. Coin değerlenirse 1 dolar civarlarını görürse ciddi karlar elde edebiliriz. Aşağıdaki görselleri inceleyerek benim hesabıma bakabilirsiniz.

Refli üyelik yok direk linki veriyorum. https://my.electroneum.com Bu adresten üye olduktan sonra uygulamayı indirip giriş yapıp kazıma hemen başlayabilirsiniz.

NOT: Uygulamayı indirdikten sonra ayarlardan B62DAD referans kodumu girdiğinizde telefonunuzdan kazım yaparken çıkardığınız ETN oranı %olarak biraz daha fazla olacaktır.

NOT: Arkadaşlar herkes sadece 1 kod girebiliyor. Bu nedenle benim kodumu girdikten sonra sizde referans kodunuzu başkalarıyla paylaşarak kazımdan çıkan % oranınızı artırabilirsiniz.

NOT: Konuyu okuyan arkadaşlardan rica ediyorum lütfen kendi kodlarınızı benim konumda paylaşmayınız. Ben bu konuyu açarken forumu inceledim ve bu konuya değinen olsaydı açmayacaktım. Emeğe saygı lütfen. Anlamayan veya üyelikte zorlanan olursa yardımcı olurum.