yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Hep diyorum, Türk temacılara destek olalım ama neden?

Bu forumda üye olan birinin temasında mesela 1.5 MB font mevcut. Site sahibi iletişime geçiyor, demo da normal çalışıyor cevabını alıyor. Dalga geçiyor esasında! Halbuki demo sitesinde de 1.5 MB font mevcut :)
Biz eşeğiz ya! 3 saat uğraşıyoruz düzenleme yapıyoruz. Site sahibi de bilgi sahibi olmadığından bize dert yanıyor. Tema satıldı parasını temacı aldı eyvallah. Ya bizim emeğimiz ne oluyor? Ekstra ücret nasıl talep edelim biz peki?

Biri sürekli search console hatalarına sebep olur. Biri 406 hatası verir sürekli, iletirsin yapabileceğim bir şey yok der; halbuki teması Php 5.6 üzerinde çalışmaz. Yahu nasıl yapabileceğin bir şey yok kardeşim? Php 7.0 da çalışır mesela biri, 7.1 veya 7.2 mümkün değil çalışmaz. İletirsin, sanırsın ki dünyanın en iyi temacısı :)

Wp güncellemelerinden bi haberler kendileri. Demo sitelerine bile bakınca bir sürü hata bulursunuz. Ama havalarından geçilmez beyefendilerin.

100 TL kar edeceksiniz diye aldanmayın, daha çok masraf çıkıyor aslında. Gidin adam gibi Themeforest den yabancı tema alın.


Biraz ağır bir eleştiri olmuş. İşini hakkıyla yapan illaki vardır.