xxmolinaxx adlı üyeden alıntı

Sizin anlatımınız benim hoşuma gidiyor tane tane en ince ayrıntısına kadar söylüyorsunuz benim dikkat ettiğim temele inmiyorsunuz sizin kitleniz daha çok hiç bilmeyip sizden öğrenmek isteyenlerden oluşacaktır diğer anlatanları araştırıp en çok hangi konularının ilgi çektiğine bakabilirsiniz ileride kanaldan para kazanmak istiyorum diyorsanız biraz daha özenmeniz lazım Başlık, etiket ve açıklamalar birbiri ile uyumlu olması lazım.Hsthag eklemeniz daha çok kişiye ulaşmanızı sağlayacaktır. Başarılar dilerim.


Anlatımlarımı beğendiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Konuları anlatırken, üstten, hızlı hızlı geçmek istemiyorum. Farkında olmadan çok ince detaya giryorum :D Ayrıca bana çok güzel önerilerde bulunduğunuz için de teşekkür ederim. Başlık, etiket ve açıklamalara hiç dikkat etmemiştim. Öylesine yazmıştım. Sanırım onları elden geçirsem daha iyi olur. Çok saolun.

emyase adlı üyeden alıntı

Udemy den eğitim satın aldım. Orada ki anlatıcıda aynısını söylüyor anlatımlarında. Benim kendi adıma merak ettiğim şey başarılı mıyım değil miyim konusu ?

Mutlaka başarılısınızdır. Çünkü her yapılan iş, emek başarıdır.