BerkinAKTAŞ adlı üyeden alıntı

Açıkçası proje benim çok dikkatimi çekti ve tüm bölümleri izleyeceğimden emin olabilirsin. Harika bir şey çıkacağına eminim. İçi ferah ve sade renkler kullanarak yaparsan eğer bence harikalar çıkarabilirsin


duvarları koyu gri veya siyah düşünüyorum masa açık renk ayakları siyah demir. koltuk ta kırmızı veya krem olacak. açıkçası elimdeki ürünleri kullanarak yapmak yapmak istediğim için çok fazla zevke göre olmayacak çünkü bu video da bir yanda da eldeki imkanlarla birşeyler yapmaya çalışacağım.

fbyazilim adlı üyeden alıntı

10 yıl önce bir kaç avrupa da yaşayan tanıdıklarımız vardı tabi yabancı kişiler bunlar aynı şekilde böyle evine veya evinin bir köşesine serverlar kurarak hosting hizmeti veriyorlardı tabi internet altyapısı vs internet olayını nasıl çözeceksiniz?


yapa internet kullandığım için uploadım yüksek ama yeterli olmayacak onun içinde çözümler düşünüyorum.

tolhur adlı üyeden alıntı

Merakla takip edicem 😊


teşekkürler.

xsafa adlı üyeden alıntı

Kendine ait bir villan varsa yapılabilir ama 100 mpbs downloand 10 mpbs uploadınız yoksa hiç de bulaşmamak lazım. Web sitesini Raspberry Pi 'de host etmek diye bir video vardı onun geliştirilmiş hali gibi duruyor. Hobi için yapılabilir :)


aslında yazlık kesimde bir evim var, dublex, onun bahçesine zamanında babam ardiye gibi birşey yapmıştı, camlarını kapatıp dc yapabilirim jeneratör koyma yeri filan da çok rahat olurdu. fakat orda adsl bile 4mbps çalışıyor, fiber çekmek içinde kilometrelerce kazı yapmak lazım. o yüzden bu evi tercih ettim, alt katıdna ben yaşıyorum ve santrale 450mt uzaklıkta.

baranos adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Bir çok faktörü göz önüne alarak bir veri merkezi inşa ederseniz iyi sonuçlar alabileceğinizi düşünüyorum, çok ciddiye alınması gereken bir süreç.
Takipteyim, hayırlı olmasını dilerim.


teşekkürler hocam, birkaç sistem odası projesinde yer aldığım için yaşanabilecekleri az çok biliyorum. burda konuyu açarak sizden gelen yorumlara göre aklıma gelmeyen faktörleri de öğrenip önlem alacağım.

Fearles1453 adlı üyeden alıntı

Gercekten cani gonulden kutluyorum seni kardesim gayet basarili az az coktan cok gider takipdeyim gayet yapilabilir basarilar 😃


teşekkürler hocam adım adm paylaşacağım :)

fatihaslan1987 adlı üyeden alıntı

Bana çok uzak olsa da konuyu çok güzel anlatmışsınız yani ne diyeyim ki, yolunuz açık olsun.


bugün dc olur yarın başka birşey, süreci beraber yaşayacağız elbet birilerinin işine yarar.