Gercekefsane adlı üyeden alıntı


Fiyatlar zaten hiç değişmedi. Siz sadece aknli fiyat arttı diye düşünüyorsunuz ama TTNet aknsiz paketleri hep aynıydı ek olarak indirim bile yaptılar.
Adil kullanım noktası ve benzeri Türkiye de kullanımı yasak.
Muhtemelen sizide bağlıyor bu kapsam (trafik için) bu tarz uygulamaları yinede kaldırmamızi tavsiye ederim. İleride sorun yaşamayın diye

İyi satışlar.


Tekrardan Merhabalar Gercekefsane ,

Fiyatlardaki bahsettiğimiz değişim normal fiyatların arttırıldığı değildi, sanıyorum yanlış anlaşılma olmuş. Aradaki farkı şöyle açıklayalım size ;

Bir tarafta AKN'siz paket fiyatları aynı fakat genelde AKN'li paketler kullanılmakta, siz AKN'li paketleri kaldırarak müşterinizi AKN'siz paketleri kullanmaya zorluyorsunuz.

Bir tarafta da mevcut paketlerin fiyatları ve özellikleri aynı kalarak paketler trafik limitlendirilmemiş biçimde sunuluyor. Bu ikisinin arasında fark var.

İnce ve nazik öneriniz için ayrıyetten teşekkür ederiz ama bu şekilde hizmet sağlamaktan ne şuan ne de ilerleyen zaman diliminde oluşacak bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Aksine böyle bir hizmet sağlayabildiğimiz için kendimizi mutlu hissediyoruz.

İlerleyen zamanlarda limitlendirilmemiş trafik konusunda problem yaşasak dahi her zaman olduğu gibi müşterilerimize verdiğimiz sözü tutacağımız nettir.

İyi günler, iyi çalışmalar dileriz.