Merhabalar,


OpenCart 3.0.2.0 ile kurulu bir sitemiz var. Mevcutta kullanılan site ana logosu 385x70px boyutlarında, normal modda ve mobil görünümde şimdilik bir sorun çıkarmadan kullanmaktayız.

Fakat bu logonun yanına, (ekli resimde gösterdiğim gibi) tercihen sağına, ufak boyutlu, örneğin 70x70px veya 100x70px boyutlarında başka bir logo daha eklemek istedim.

header.twig dosyasında id=logo olan div i buldum ve içindeki logo resminin linkinden sonra yeni bir resim tagı açarak yeni logonun isim/adresi yolunu yazarak kaydettim. Ama bir türlü yanında göstermiyor. Ana logonun altına iniyor.

id=logo divinin ve yanındaki search, cart divlerinin hepsinin bootstrap column değerleri farklı. Detaylı bootstrap ve mobil uyumlu tasarım bilmediğim için biraz kurcalayınca bozuldu :D Yedek dosyaların eskilerini yükleyip düzgün hale getirdim.

Sitede cart divini style ile display:none yapıp kaldırdım. Sitede alışveriş, sepet, fiyat vs kullanmadığımız için bu tür şeyleri display:none ile gizledim, istediğimiz hale getirip siteyi kullanıyoruz.

Üst bölgede, logonun yanında sadece arama kutusu olsa yeter benim için.

Bu bölgedeki bootstrap column larını iptal edip, kendim css ile yanyana div kutucukları mı yapayım, yoksa işin doğrusu bir tasarım önerisi yapabilecek olan var mı?

Fikirlerinizi rica eder, saygılar sunarım.

Üst Bölge Resmi :