cihaneken ısınma merkezi sistem sadece ocak ve sıcak su %75 ama bazen mesela 40 ₺ geldi bu ay 25 ₺ sini ben ödedim o konuda sıkıntı yok. Merkezi sistemde de aynı kalorimetre yok herkese eşit şekilde paylaştırılıyor. Herkese 320 ₺ ödeme çıktı bu ay bunda haklı olabilirler çünkü 4+1 ile 8+2 aynı yakıt parasını vermemeli ama aidat konusunda her numara 1 aidat vermeli benim fikrime göre araştırıdığım kadarıyla da öyle zaten.

Aslında ödemesem hiç bir şey yapamazlar gibi gözüküyor ama ev sahibi ile papaz olmak istemiyorum yarın tapudan yönetim planını alacağım sonrada onu bir avukata göstereceğim bakalım o ne önerecek.

Aidat vermek istememin sebebi de bir ay önce aracıma sitede park yerinde birisi vurmuş ama kamera kayıtlarına ulaşamadık, yönetciye kameracıyı çağıralım bir an önce kayıtlar silinmeden dediğimde silinirse yapacak bir şey yok dedi. Bu yüzden aidat vermek pek içime sinmiyor tam olarak alamadığı hizmetin bedelini tam olarak vermek istemiyor insan. Hatta geriye dönük verdiğim aidatları alabilir miyim acaba diye düşünüyorum onu da avukata danışacağım.