KİŞİYE VE KURUMA ÖZEL YAZILIMLAR YAPILIR

Proje Teslim Süreci Nasıl İlerliyor ?

Hedef ve İhtiyaçların Tespiti

Projenizle ilgili ilk aşamadır projenin hedefi nedir? neler gereklidir? nasıl daha iyi hizmet verebileceği düşünülmektedir? Proje için çizilen senaryoda herhangi bir aksaklık varmıdır bu aşamada karşılıklı tespit yapılarak belirlenir.Ön görülemeyen olası hataları en aza düşürmede faydalı bir aşamadır.Proje ile ilgili genel olarak ihtiyaç duyulan materyallerde yine bu aşamada belirlenir.

Proje Verilerinin Temini

Projenizde kullanılacak verilerin, dökümanların, resimlerin, görsel veya text formatında temin edilme aşamasıdır.Taalaklarda kullanılacak görsel öğeler ve textler bu aşamada alınan bilgilerle oluşturulup onayınıza sunulur.

Bilgi Toplama ve Sektör Analizi

Projenin hizmet vermesi düşünülen sektör hakkında bilgi toplama ve sektörle ilgili analiz yapılma aşamasıdır.Tasarım ve yazılımın gerek duyabileceği fonksiyonelliği bu aşamada yapılan araştırmalar belirler.Yapılacak projenin örnek bir çalışması veya başka bir yerde çalışan şekli varsa bu araştırılır varsa eklenmesi veya çıkarılması gereken özellikler belirlenir.

Taslak ve Tasarımın Hazırlanması

Projenize başlarken temin ettiğim veri, resim, döküman v.b öğerlerin kullanılarak size uygun tasarımların yapılarak tarafınıza sunulma aşamasıdır.Onayı alınmış ve yazılımına başlanmış bir iş üzerinde revize daha zor olacağından bu aşamada tasarımsal olarak olması gereken son şekil belirlenmelidir.

Admin Kontrol Paneli

Belirlenen ve onayı alınmış tasarımın ardından yönetim panelinin hazırlanması, veritabanı hazırlanması ve yazılım ile ilgili tasarımın entegre edilme aşamasıdır.Yönetim panelinde olması gerekli özellikler analiz aşamasında konuşulduğu şekilde uygulanarak hazırlanır.

Geri bildirim ve Revizeler

Yazılım ve yönetim panelinin hazırlanmasının ardından proje sizinde görebileceğiniz geçici bir alanda çalıştırılarak kullanmanız sağlanır ve sistem kontrol edilir bu aşamada varsa revize ve düzenlemeler not alınıp hızlı bir şekilde düzenleme yapılır. ve tekrar aynı şekilde kontrol etmeniz için geçici alanda tekrar yayına alınır.

Güvenlik kontrolleri ve Alfa testleri

Revizelerin ardından proje son halini aldıktan sonra gerekli güvenlik kontrolleri ve sistemin genelinin test edilme aşamasıdır.Eğer varsa görülen eksiklik ve düzenlemeler bu kontrolden sonra giderilir ve sistemin sorunsuz çalıştığından emin olunur.

Onay ve Projenin Hayata Geçirilmesi

Projenin son adımıdır ve artık sorunsuz ve istediğiniz bir şekile gelmiş projenin yayına alınması bu aşamada gerçekleşir
Hayırlı olsun

Tüm referanslarımı https://www.yankimetin.com/yaptigim-isler/ adresimden bakabilirsiniz.