enerjiveguc Evet kira kontratım var, muharlıkta 49 numara olarak geçiyor. Geçen seçimde bu adres üzerinden oy kullandım. Alt kattaki komşum ve ben aynı adreste oturuyor gözüküyoruz. Kaçak ikametgah etmiyorum emlak işi ile de 1 yıl ilgilendiğimden biliyorum bir ev sahibi isterse evini 2 kişiye de kiraya verebilir 5 kişiyede internetten araştırabilirsiniz..

Aidat ödemek istememin sebebi (Yarısını alt komşuma vereceğim öyle bir durumda zaten) 1 ay önce apartmanın otoparkında aracıma birisi çarpmış ve sonra haber vermemiş. Bende yöneticiye kameralara bakalım dedim, kameralara baktık bütün kamera kayıtları var benim aracımı gören iki kamera kayıt yapmamış bende o zaman kameracı arkadaşı çağıralım dedim 100 ₺ para alır dedi bende ben aidatımı veriyorum o yüzden ilgilenmeniz lazım bir an önce kayıtlar silinir sonra dedim. Silinirse yapacak bir şey yok dedi, polis çağırdım gelen polise de dışarıda vurmuşlar bina ile alakası yok dedi. Bende o yüzden yasal olarak 1 daireden 2 aidat alabilir mi diye araştırdım. Eğer yönetim planında aksi belirtilmediyse böyle bir hakları yokmuş.

Yönetim planını almak için tapu müdürlüğünü aradım ev sahibi alabilir dedi, ev sahibine durumu anlattım bende yönetim planı yok dedi. Yöneticiyi aradım bu bina da iskan yok dedi araştırmaya devam edeceğim sorun 40 ₺ değil sorun bana yapılan haksızlık.