Herkese merhaba arkadaşlar. İstanbul Kartal'da Figen Butik adında bir kadın giyim dükkanım var. Daha önce e-ticaret'i de denedim lakin pek başarılı olamadım. Ufak aradan sonra tekrar e-ticaret denemeyi istiyorum ama bu sefer bu işlerden anlayan bir çalışma arkadaşı/partner arıyorum. Şayet siz de isteklerimi karşılarsanız direkt olarak kâr'dan pay sahibi olabilirsiniz.

Pay oranları;
-100-999 TL arasındaki satışlar için %10,
-1000 TL ve üzeri için %20'dir.

Dipçe; Oranler her 15 günde bir ödeme yapıldığı için 15 günlük toplam satış üzerinden hesaplanır. Mesela 15 günde sizin sayenizde 5000 TL'lik satış oldu diyelim, sizin payınız %20 olduğu için hesabınıza 1000 TL havale edilir. 10000 TL satış olursa 2000 TL sizindir.

Şartlar;

-Sosyal medyada özellikle kadınların çok olduğu sağlam kitleye sahip olması
-15 günlük ödemeyi kabul eder
-Yaşının 18 ve üstü olması gerekir

Biz neler sağlıyoruz;

-Ürün tedariği tamamen bize ait.
-Fotoğraflar bize ait. (örnek fotoğraflar aşağıdadır)
-Kargolama, ödeme takip vs. tamamen bize ait. Siz sadece reklam yapacak ve 15 günün sonunda da payınıza düşen kârı alacaksınız, o kadar.
-Günlük kadın giyim ve çanta tedariği

Örnek fotoğraflar;





Ekleme; Şu anda figenbutik.com domaini kayıtlıdır lakin aktif site yoktur. İlerleyen zamanlarda daha sağlıklı olması amacıyla tekrar e-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum.

Ekleme 2; Farklı ortaklıklar için de iletişime geçebilirsiniz. Mesela hem ücretli e-ticaret scripti hem de reklam sağlarsanız kâr pay oranlarımız %50'ye kadar çıkabilir. Tamamen yapacağınız teklife bağlı.

Ekleme 3; İsteyen olursa dükkanıma ait birkaç fotoğrafı özelden atabilirim.

Son olarak; Her zaman çay içmeye beklerim. :)