Didimedya adlı üyeden alıntı

Hepsi aynı halt, ama hepsinin ortak noktası genel olarak ************* alt yapılarını kullanıyorlar, şimdi senin arıza bildirimin örnek x firmasına verirsin onlar ***** gönderir artık dıdının dıdısı, allaha şükür yıllardır ************* abonesiyim memnunum, arızalara bakan birisi ile abi kardeş gibi olduk :) arıza olunca direkt arıyorum bölgeden sağolsun yapıyor :)


bilalklc adlı üyeden alıntı

bana yakın santralı nasıl anlayabilirim peki ?


Caner0 adlı üyeden alıntı

Türker kullanıyorum. Paketim 35 mbps bana helen 29 30 civarı. Araştır derim.


Penunbra adlı üyeden alıntı

Dostum öncelikle internet tercihi yaparken hızına ve fiyatına göre kesinlikle tercih yapmamalısın. 15 yıldır ***** müşteri olarak, superonline geçtim ve fikirlerimi bizzat aktarmak isterim.

Arıza olduğunda uzun süreler internetsiz kaldığımız günleri hatırlarım ve arıza içerde ise kesinlikle içeri girmezler kanun gereği. Superonline arıza içerde ise içeriyede girip arızanın tespiti ve bakımını alır. Ayrıca 4 hafta önce ani bir kesinti oldu ve gece 1'de aradım sabah daha uyanmadan saat 8 bakım yapmışlar apartta ve saat 9'da bildirim geldi. Ayrıca her zaman böyle :) 7/24

Yani internet şeçimi yaparken altyapın varmı, yoksa bu altyapını yapıcak mı? ve en önemlisi mağdur durumda olduğunda en iyi hizmeti ve en kısa sürede çözebilecek sürede olanı tercih etmeni tavsiye ederim.


enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Bir polemik yaratmak için yazmadığımı belirtmek isterim. Ciddi ayrılma ve abonelik sonlandırma sorunları yaşayan kişilerden edindiğim gözleme dayanarak yazdım. Ayrıca geçmişte (13 yıl önce) bende TURKNET aboneliği yapmıştım, 1 ay kadar sürdü abonelik sonlanması. Belki o dönemdeki kurumsal anlaşmazlıklar daha farklıydı, her şey olabilir. Neticede geliştirmişlerdir artık işlemleri mutlaka. :)

Haklı olduğunuz bir noktaya katılıyorum, Amaç HIZ ve HİZMET ise en yakın hizmet sağlayıcıdan almakta fayda var.


Pandura adlı üyeden alıntı

Türknet'te sözleşme bağlayıcı değil sadece her servis sağlayıcısında olan şartlar var. İstediğiniz zaman aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. 2 seneyi aşkındır Türknet kullanıyorum. 2 kez taşındım ve 2 kez nakil yaptırdım, nakil süresi sadece 2 gün sürdü. Hıza gelecek olursak paketim şuan oturduğum yerde 75 mbps bana gelen 60 65 civarı. Eski oturduğum yerde paketim 35 mbps idi ancak 20'yi zor görüyordum. Yani bölgenizde hangi santral yakınsa onu tercih etmenizi öneririm.


Phantaso adlı üyeden alıntı

Türk ******* altyapısına sahip firmaların hepsi aynı. Hız sorunu, bağlantı sorunu bir yerden sonra hepsinde meydana geliyor. Eğer bölgende kendi altyapısına sahip super online yada Uydunet varsa bu 2 şirket ile çalışmanı öneririm.


eniscan789 adlı üyeden alıntı

Netspeed kullanıyorum, gayet memnunum. Arayıp altyapınızın maksimum kaç megabits destekledğini öğrenip fiyat bilgisi alabilirsiniz.

netspeed.com.tr


Aykut adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu konuda daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Ben de *****'i kapattırıp farklı bir firmaya geçeceğim 1 hafta sonra. Sizce sorun yaşatmayacak ve TTNet'ten daha uygun fiyata alabileceğimiz firmalar hangileri? Hattım Vodafone olduğu için "Vodafone evde internet" almayı düşünüyorum ama nasıldır, hizmeti iyi midir sizce?


Sarp35 adlı üyeden alıntı

Türk ******* mu ***** mi ne haltsa her türlü pişman ederler. Ben 3 farklı adreste superonline bağlattim üçüde sorunsuz ve soz verdikleri hizda calisiyor tavsiye ederim.


Mrtcn adlı üyeden alıntı

Alt yapı gerçekten kiminse onu seç, yoksa taşeronlar hep sorun çıkartır...


Private adlı üyeden alıntı

TTNet = Altyapı Turk ******* = Bölgeye göre değişiyor yani bazı bölgelerde çok verimli oluyor bazı bölgelerde çok verimsiz.

Turknet = Altyapı Türk ******* = Sırf Kontrat yok diye alacaksan pişman olursun internette söylediği hızlara aldanma.Her bölgede aynı hızlar geçerli değildir.

Milleni= Altyapı Türk ******* = Fazla birşey söyleyemeyeceğim Sonuçta büyük ihtimal TTNet üzerinden aliyordur.Dogrudan Turk*******dan alamaz. Taşeron


muhendis26 adlı üyeden alıntı

valla birşey diyimmi sana türknet bağlatma hangisine gidersen git foruma konu açmıştım 2 gün kullanıp 17 gün sinyal gelmeyen interneti kapattırmak için 2 hafta 3 kez dilekce gönderdim btk ya bile yazdım zor kurtuldum .ordan cıktım *************a geçtim 8 geliyor ama internet bağlandıgı günden beri 1 kez kesilmedi
https://wmaraci.com/forum/konu-disi/turknetten-kurtulamiyorum-553749.html



VoltajKA adlı üyeden alıntı

Turknet i tercih etmeni öneririm.
Arkadaşına gelecek olursak kayıt olurken sanal kart kullanabilirdi ve fatura ödemelerini manuel yapabilirdi.
Ben de ***** te 16 mb interneti zor alıyordum Turknete gectim ve şuan 52 mbps hız alıyorum. 1,5 yıldır da sorunsuz kullanıyorum.
***** te tek sıkıntı şu: aynı fiyata daha düşük hız ve seni taahhüte bağlaması.
Taahhütten çıkınca da yüklü fatura çıkarması.
Türknette böyle sorun yok. Sabit fiyat, taahhüt yok, alt yapına göre yüksek hız ve 1000 dk her yöne konuşma.


enerjiveguc adlı üyeden alıntı

*****: Türkiyedeki altyapının neredeyse tamamına sahip. Sorun yaşanan bölgelerde genellikle fiber optik hızda hizmet satıp alamayanlar şikayetçidir. Çünkü neredeyse 9 yıl önce satılan fiber optik hızda internet hizmetini daha yeni kullanıcılara vermeye başladılar. Kablo döşemelerine ancak sıra gelebildi.

TÜRKNET: ***** alt yapısını kullanır, sözleşme ile bağlarlar ömrü billah burnunuzdan getirirler...

MILENNI: hiç çalışmadım, pek fikrim yok, ama onunda sözleşmeye dayalı TTnet alt yapısını kullandığını düşünüyorum.

TELEDÜNYA: araştırılabilir, Türksat kaynaklı hizmet sunumu. Hızlı kaliteli hizmet sunduğunu duymuştum.

SUPERONLINE: Turkcell in en iyi yaptığı işlerden birisi bence, Turkcell altyapısında kullanılacak birşey varsa o da interneti.

VODAFONE: TTnet altyapısını kullanır. TTnetten Çoklu hizmet alımı yapıp satmaktadır. Kendisinin sunduğu hiç bir altyapı yoktur.

Tüm bunlar aklınızı karıştırdıysa, bölgenizdeki fiber optik dönüşümler hakkında bilgi edinmeye çalışın, dönüşüm yapıldıysa VDSL2 modem kullanın. Sözleşmenizi yenileyip en uygun paketlerden tercih yapın derim.


olcaytd adlı üyeden alıntı

turknet kullanıyorum memnunum




arkadaşlar valla 1 buçuk saat önce millenicom aradım başvuru yaptım modemsiz şu an bağladılar gittiler modemi takın kullanın dediler helal olsun valla 3 veya 7 gün iş içerisinde dediler ama dedimki benim işim internet üzerinden lütfen hızlı olsun dedim whatsappdan tamam bilal bey iletiyorum dedim bir baktım bir numara arıyor internetinizi bağlamaya geldik diye :D