fatihyalcin kedisi ile bir proje'de çalısıyoruz fatih bey kesinlikle sizin anlattığınız bir kişilikte bir insan değil ben projem için bir çok konu açtım onun verdiği fiyatın daha aşağısın'da teklif verenler dahi oldu bunu ekran görüntüleri ile kanıtlaya bilirim ancak fatih bey o kadar yardımcı oldu'ki telefon görüşmesinde işi teslim ettim ve daha admin panelin'de dahi yaptığı profesyonelliği gördüğüm için gözüm kapalı çalışıyorum.
olabilir maddi imkansızlıklar ancak bunu başta belirtmek gerekir bende kendisine fatih bey müşterim şu kadarı peşin şukadarı martın 20 sinde ödeme yapacak ancak bu projeyi ben size verdiğim an muhatabınız müşterim değil benimdir martın 20 sinde müşterim bana ödeme yapmamış dahi olsa ödemesini ben size o gün yatıracağım dedim ve fatih beyde kabul etti sizce niye kabul etti ? çünkü baştan dürüst olduğum için kodu hazırlayın bana verin ben abime dayıma göstereceğim demediğim için karşılıklı güven sağladık buradan kendisinede çok teşekkür ediyorum. size sunuda belirteyim siz ödemesini yapmadığınız demo kodun hangi hakla konu açıp kod düzenlemesi diye destek arayışı içerisine girebiliyorsunuz ?
eğer ticaretinizde bir hata varsa bunu forum yöneticilerine bildirirsiniz tarafısz bir karar alınır o karar üzerine işlem yapılır yaptığınız cidden emek hırsızlığı ben fatih bey için forumda bir tane sizin dediklerinize katılan kişi bulacağınızı düşünmüğyorum bence bu konu fatih beyin hakkını araması için bir şikayet konusudur.
@psycho