aries adlı üyeden alıntı

Değerli arkadaşım siteniz güzel olmuş tasarım, fotolar, yerleşim her şey güzel görünüyor... Ancak o kadar çok teknoloji sitesi var ki, sizin bir farkınız olmalı... slider'da görünen haberlerinizin aynısı Türkiye'nin en büyük bir kaç teknoloji sitesinde yer alan haberler ile aynı... dolayısıyla bu siteler en tepede... sizin farkınız ne? insanlar neden sizi tercih etsin... adamlara bakıyorsun ortalama 30/60 dk bir makale yayınlıyorlar? siz neler yapıyorsunuz... !

Yorumum yanlış anlaşılmasın, umarım istediğiniz hedeflere ulaşırsınız... Ancak bu bölümde (site tanıtım) ara ara bakıyorum, özellikle teknoloji sitesi açan arkadaşların sitesine bir süre sonra kapanmış oluyorlar... verilen emeğe zamana yazık... bir farklılık yaratmak lazım ya da hiç böyle bir site açmamak...

umarım hedeflerinize ulaşır, muvaffak olursunuz... başarılar diliyorum...


Öncelikle sana bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim Aries.
Çok haklısın, önümüzde neredeyse Türkiye platformlarında ismi duyulan elli tane site var ve onunda arkasında oraya gelmeye çalışan dört beş katı siteler mevcut ve durumun ekibimiz olarak farkındayız. Direkt açık konuşacağım senin bu sıcak yorumuna ve görüşüne; bizler şu anda lise son sınıfı okuyan bilişim öğrencileriyiz, lise ondan on ikiye kadar web site yapımı ve işletmeyi öğrendik bu sırada da bir çok dili hafızamıza kaydettik lakin lisede bir çok arkadaşımız gibi bizde öğrenip üniversiteyi beklerken "Neden bizde bir yer edinmeyelim ki?" diye kafamıza dank etti. Öğretmenlerimizin de %5'lik yardımı ile piyasaya giriş yapmaya çalıştık ve çeyreği çeyreğine giriş yaptık.

Lise'de bizler gibi hem üniversite sınavına hazırlanan hem de böyle işlerle uğraşmak isteyen bütün arkadaşlarımı(yazarlık başvurusu gibi Türkçe'mizi iyi kullanan) sitemize davet ediyor ve burada kendilerini dil bakımından geliştirmelerini sağlıyorum.

Önümüzdeki bir çok site belki de bizden çok daha büyük yaştalar ve daha bilgililer lakin bizlerinde amacı genç yaştaki bireylerinde piyasada yer edebileceğini göstermek, diğer bir çok amacımız ve projemizi kitlemiz yok diye yer vermiyoruz ve yer vermediğimiz gibi yeterli desteği de göremeyeceğimiz için girişmiyoruz lakin emin olun birazcık kitle yakaladıktan sonra bir çok bizim gibi gelişmeye çalışan özellikle oyun sektöründe yolun başında olan uygulamaları sırtlayacağız.

Tekrardan bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim ve ederiz. Bende umuyorum ki bıkmadan ve usanmadan devam edip iyi yerlere gelmeyi...
:):)