vergiseldestek adlı üyeden alıntı

Durumun detayını bilmeden yorum yapmak doğru olmaz ancak keşke size sunulan savunmada böyle bir şeyin varlığını kabul etmeseydiniz iyi olurdu.

Sizin haksız çıkabileceğiniz durumu belirtiyim , Mahkemelik olur da dosya bilirkişiye giderse bilirkişi rekabet yasağı çerçevesinde blog ile çaliştiginiz işin bağlantısı olup olmadığına veya şirket içerisinden aldiginiz bilgileri blog ile dışarı aktarıp aktarmadığınıza bakacaktır. Zaten işyeri blog bilgilerini dosyalamiştir olası mahkemede savunma olabilmesi açısından. Böyle bir durum varsa tazminatsız olarak iş akdinizin fesih edilebileceğini unutmayın.


Siz tek taraflı bakıyorsunuz ve doğru algı ile okumadınız sanırım. Firma ek iş olarak bahane edip işini sonlandırmış ve böyle bir durumun mahkemeye taşınması halinde bilirkişi atandığında söylediğiniz işleme de bakarlar yalnız burada ki amaç ticaret unvanı olmayan bireysel olarak kullandığı, banka hesaplarına dahi herhangi bir ticari maksatla para akışı olmayan bir durumdan bahsediyoruz.

Blog 8 aylık ve yıllardır çalıştığı bir firma iş sözleşmesin de böyle bir ibare de yer almadığını var sayarsak mahkemeye taşınması durumunda kazanan taraf işçi olur. Kaldı ki mahkeme öncesinde arabuluculuk gerçekleşir, 3-5 ile kandırmaya çalışacaklar tabi kendisine de söyledim kabul etmemesi için bu tür emekçinin emeğine göz diken firmaların haddini bildirmesi gerek, kendisine şunu da söyledim. Mağduriyet yaşadığın tüm parasal durumlarını belgeleyip yine tazminat davası aç dedim.