Escalous adlı üyeden alıntı

Evet. Lakin; go.gen.tr 9 harfli. bit.ly ve goo.gl ise 6 harfli. (Domainden sonraki kısmı saymiyorum.) Ama üstelik bunlar tamamen ücretsiz ve 5 saniye bekleyin olayı yok, reklam yok.

Bu tür servislerde zaten kazanan site sahibi olacaktır her koşulda.

Benim bu tür sistemleri desteklememe sebebim ise kullanıcının kullanılması.

1000 tık getirecek adam. Üstüne dalga geçer gibi 3 5 kuruş alacak. Hani indirme siteleri için falan filan güzel olabilir ama olaya su şekilde bakıyorum;

Sen 1000 tık, görüntülenme vs. getiriceksin, siteye sadece sen belkide 200-300 TL kazandıracaksın, icindende alacağın 3 5 TL olacak.

Kullanıcılar ise yavaş yavaş bilincleniyor. Bu tür sistemlerin 2016 gibi son bulduğunu düşünürdüm ama halen bu sistemleri kullananlar var, sasiyorum.

Ama bilinçli kullanıcılar çoğaldığında bu sistemler elinizde kalır diye düşünüyorum ama ülkemizde birşey değişeceğini sanmam.

Bence girin, başlayın.


Link eklerken kesinlikle reklam arası olmayacak sadece link satışlarından gelir elde edeceğiz veya siteye reklam verilirse öyle.

şu dediğin bit.ly bana bir link kısaltmak için anlam ifade etmiyor ( yabancı kelime olarak çevirisine bakmadım ) goo.gl kendine özgü güzel bir isim bulmuş. ama GO ? hem hepsinden kısa ve gen.tr olması Türkçe bir oluşum :) yaaa tutarsa misali başlarız ve dediğim gibi uzun süreli bir proje olacak.