selcuksofta valla malesef ben düşüncenize katılamayacağım sayın hocam ;

Herkez otu b..ku yazsada yine faydası olmaz bir haber sitesi misal verelim "deli" yazsa yine hitler ona gider çünkü yıllardır oturan sistemler siz istediğiniz kadar karma yazın siteniz çöplükten başka birşey olmayacaktır.

Bu yüzden siz haber sitelerine doğrusunu yapıyor diyorsunuz ama herkez kendi işini yapsa hiçbir sorun olmaz haberci haber , blogcu makale , sporcu yorumlar ve analizler , film siteleri film ve fragmanlar herkez kendi kategorisine uysa sorun kalmaz.

Şimdi bir film sitesi var azda ünlü adamlar blog bölümünü açmış güzel düşünce ama içerik saçma film bloğu gelecek film tanıtımları ne bilim senaryolar veya oyuncuların hayatı ile ilgili yazılar yazması mantıklıdır ama gel görki film sitesi bloğunda futbol tartışması yapılıyor bu sizce doğrumu ?

Yani herkez kendi işini yapsa hiçbir sorun kalmaz günlük hayattaki gibi örneğin siz webtasarımcısınız siz 500 TL yaptığınız siteyi misal veriyorum inşaat ustası gelipte 100 TL ye yapıyor ve size engel oluyorsa bu açgözlülükten başka birşey değildir.Günlük hayatta nasılsa site konularındada aynı millet açgözlü bu doğru birşey değil..

(Not : inşaatcı diye misal verdim amacım hiçbir meslek dalına saygısızlık değildir.)