Merhaba Arkadaşlar

Ben Enver Çakır. Sanal Yönetmen ve Stratejik SEO markalarının kurucusuyum. Bu markalar altında yaptığımız paylaşımlarda sektöre yararlı olmaya çalışmanın yanı sıra; bugün yeni çıkarmış olduğum SEO kitabının haberini ve mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim.

“SEO’nun Kitabı olmaz” düşüncelerine genel olarak katılmakla beraber bu kitapta; geçici SEO ipuçlarına yer vermektense, tabir-i caizse “SEO’nun ve Google’ın ruhunu anlamaya yönelik”, ne istendiğini ve neyin nasıl yapılması gerektiğini kavramaya yönelik tüm stratejiler, teorik ve pratik bilgiler yer almaktadır. Özellikle Türkçe kaynaklarda, aynı şeylerin yazılıp, çizildiği sektörümüzde, SEO’yu öğrenmek isteyenlere büyük bir ışık tutacağını düşünmekteyim.

Stratejik SEO kitabı genel olarak orta ve uzman düzeyini hedeflemekle beraber, temel bilgisi olan herkesin rahatça anlayabileceği ve stratejiler geliştirip, uzmanlığa doğru ilerlerken başucu kaynağı olabileceği bir içerikte ele alınmıştır.


wmaracı’na özel, sınırlı da olsa kitap hediye etmek istiyorum. Bunun için konuya, kitaba sahip olmak isteyenler yorum yazabilirlerse, gelen yorumlardan seçeceğimiz 2 kişiye kitap hediyemiz olacaktır. Uzun vade de Sanal Yönetmen ve Stratejik SEO sosyal medya sayfalarımızdan düzenlenecek çekiliş ve yarışmalarla da kitap hediyelerimiz olacaktır.

Kitabın temel olarak ele aldığı 20 ana konu ve bunlara ait küçük bilgileri https://www.stratejikseo.com/stratejik-seo-kitabi-2019 bu adres ve aşağıdaki görsel üzerinden inceleyebilirsiniz. Kitap hakkında daha fazla bilgi almak ve varsa sorularınızı / önerilerinizi iletmek için enver@stratejikseo.com adresine mail gönderebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler…