Kendisiyle geçtiğimiz Ocak ayında kısa süreli bir çalışma yaptık. Çok anlayışlı, saygılı, yardım sever bir hanımefendi. Fakat iş konusunda maalesef mağduriyet yaşadık. Bu olumsuz yorumumum aradan vakit geçtikten sonra yapılma sebebi kendisiyle çalışmamızı sonlandırdıktan hemen sonra projeye ara vermemiz ve kendisinin yaptığı işin güzel olduğuna güvenip kontrol etmememizden kaynaklandı. Kendisinin bu işte başarılı olduğunu belirterek kendisiyle ticaret yapılmasınında riskli olduğunu söylemek istiyorum.
Kendisi ilk başlarda her şey harika giderken yazı yazmayı bıraktı. Bizde "Neden?" dedik. Mazeretleri yeterli görmediğimiz için çalışmayı sonlandırdık ve ödenen ücretin karşılığı olan makalelerin teslimini istedik. Makalelerin teslimi hızlı ve düzenli bir şekilde verilen söze uyularak yapıldı. Buraya kadar şikayetçi olduğum bir konu yok. Ticarettir anlaşamadık olmadı. Ancak konu buradan sonra başlıyor. Çalışmayı sonlandırdıktan sonra peşin ödenen paraya karşılık olarak gönderilen içerikler kendi içlerinden kopyalama ve gözden kaçamayacak devrik cümleler içermekte. 300 kelimelik makaleler ilginç bir şekilde ya net 300 ya da 200 kelime civarında. Kendi içinden kopyalamaktan kastım ise örneğin yazdığı bir makalenin sebepleri kısmını başka bir konu ya kopyala yapıştır yapıp üzerine 10 cümle eklenmiş. Muhtemelen yazılar translate çevirisi olabilir. Bazı yazılar 300 kelimeden fazla tutmasın diye yarıda kesilmiş. Akıl almaz imla hataları var. vs vs...
Aslında bu yorumu yazmayacaktım. Ben aramızda ki sıkıntının sadece geç yazı girişi yapılması sanıyordum. Fakat sandığımdan daha farklı problemler ortaya çıkınca verdiğim paranında çöpe gidip bizimde güvenimiz süistimal edilerek enayi yerine konduğumu anladım. İyi forumlar.