PUBG nispeten pürüzsüz olmasına rağmen, kullanıcılar PUBG oynarken bir miktar sorunla karşı karşıya kaldıklarını bildirmişlerdir. Son ve en can sıkıcı konulardan biri PUBG Mobil Bilinmeyen Hata Kodu 556793874 dur. Bu hata kodu PUBG Mobile oynayıcılarının son zamanlarda canını epey sıkmıştır.




PUBG Mobile Hata Kodu 556793874 Nasıl Düzeltilir: PUBG Bilinmeyen Hatası
Bu bölümde, PUBG Bilinmeyen Hatası olarak da bilinen PUBG Mobil Hata Kodu 556793874’ü düzeltmeye çalışacağız. Lütfen aşağıda belirtilen adımları dikkatlice uygulayınız. Şimdi, yöntemleri tek tek uygulamaya başlayalım.

Çözüm 1:Cihazınızdaki AdBlocker’ı devre dışı bırakın
AdBlocker bazen PUBG’nın düzgün şekilde çalışmasını engelleyebilir. AdBlocker diğer birçok uygulama için de zorlaştırır. Dolayısıyla, AdBlocker’ı Android veya iOS cihazınıza yüklediyseniz, onu devre dışı bırakmak veya kaldırmak daha iyidir.

AdBlocker’ı devre dışı bıraktıktan veya kaldırdıktan sonra, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin ve ardından PUBG’yi başlatın. Şimdi, PUBG’nin tadını çıkarabilirsiniz. Ancak, yüklü bir AdBlocker’ınız yoksa, PUBG Mobil Hata Kodu 556793874 veya PUBG Bilinmeyen Hata‘yı düzeltmenize yardımcı olabilecek başka yöntemlerimiz de olduğundan dolayı endişelenmeyin.

Çözüm 2: PUBG’nın son sürümüne güncelleştirme
Birçok kullanıcının PUBG Mobile Error Code 556793874’ü PUBG’nin en son sürümüne güncelledikten sonra düzeltilebileceği tespit edildi. Bir şirket ne zaman güncellemeler çıkarsa, genellikle çeşitli hata düzeltmeleri ve birkaç yeni özellik ile birlikte gelir. Bu nedenle, herhangi bir Uygulamanın en son sürümünü çalıştırmanız da önerilir.

Çözüm 3: PUBG önbelleğini ve verileri temizle
Önbellek genellikle bu hatayı almanızın nedenidir. Bu nedenle, PUBG Önbellek Belleğini ve Verileri temizlemeye çalışın. Bu yöntemi uygulamak için aşağıda verilen adımları takip edebilirsiniz.

Ayarlar’a gidin .
Kullanmakta olduğunuz cihaza bağlı olarak “Yüklü Uygulamalar” üzerine tıklayın.
PUBG’yi bulmak için aşağı kaydırın ve üzerine dokunun.
Şimdi “Önbelleği Temizle” ve “Verileri Temizle” üzerine tıklayın.
Tamamlandıktan sonra, cihazınızda PUBG’yi başlatmayı deneyin ve hatanın devam edip etmediğini kontrol edin.

Bu yöntemler PUBG Mobil Hata Kodu 556793874’ü düzeltmek için birkaç yöntemdi. Umarım PUBG Mobil Hata Kodu 556793874 ve PUBG Bilinmeyen Hata sorununuzu çözmenize yardımcı olabilmişizdir. Eğer, hala bir noktada sıkışıp kalıyorsanız veya başka bir yardıma ihtiyacınız varsa, endişenizi bu yazının altındaki yorum bölümüne sorununuzu yazmaktan çekinmeyin.

Kaynak: PUBG Mobile Hata Kodu 556793874 (Kesin Çözüm)