Gukuk adlı üyeden alıntı

Siteye hit çekmek için açılmış bomboş bir konu. Hadi konuyu geçiyorum, konu başlığında çözüm diyorsunuz son paragrafa kadar pubg’nin ne olduğunu anlatıyorsunuz. Forumda bu tarz konuları son derece gereksiz buluyorum.

Makaleyi forumda yazarlık yapan bir hocamdan aldım. Kendisine Pubg hakkında bilgi vermemesini sadece çözüme odaklanması istedim sağolsun anlayışla karşıladı ve bundan sonraki makalelerde dikkat etti ama bu makalede o kadar zahmet etmiş 3 paragraf yazı yazmış diye bu paragrafları silmesini istemedim ve ödemeyi yaptım.

Eğer son kurallar değişmediyse makalenin içeriğinin tamamını yazıp en sona kaynak linkinin eklenmesinin bir sakıncası yok.

Amacım siteye hit çekmek olsaydı direkt çözüm için bu linke tıkla derdim. Fakat konuda sitedeki tüm bilgiler yazmakta yani okuyucunun siteme girip girmemesi tamamen kendi insiyatifindedir. :)

Bilgi bilgiden har daim üstündür. Yorum ve eleştiriler sayesinde kendimi daha iyi gelistirebileceğimi düşünüyorum bundan dolayı değerli yorumlarını benden mahrum etmezsen mutlu olurum. :)

Son olarak makalede 3 farklı çözüm konusuna değinildiğini vurgulamak ister, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yorumunuzdan yola çıkarak size sormak isterim. İlk 3 paragrafı silmemi önerir misiniz?