Ya arkadaşlar bu zamana kadar incelemediğim smm panel scripti kalmadı,bakıyorum etrafa herkes ilanına ''Dünyanın En İyisi'' yazıyor ama bi bakıyorsun script'e hayattan soğutuyor adamı. Yanlış anlamayın şu an piyasadakilerden daha iyisini yapamam,hatta yazılımdan gram anlamam,ama bana öyle geliyor yani. (Sözüm meclisten dışarı kimse alınmasın)

Yine böyle ''Dünyanın En İyisi'' ''SADECE BİZDE'' ci tayfadan SOSYALFOR vardı. Neyse herkes övüyor konunun altında şöyle iyi böyle iyi falan fistan diye,ulan arkadaş bi aldık başımıza gök taşı düşmediği kaldı bir tek. Adamlarda teknik destek yok,işlerini yapıyorlar mı yapmıyorlar mı bilmiyoruz,ne b*k yediklerini kendileri dahi bilmiyorlar.

(Zaten bilinen 2 büyük webmaster forumundan da uzaklaştırıldılar. Bunun vermiş olduğu rahatlıkla da iyice g*t* başı dağıtmış vaziyetteler)

Neyse şimdi diyorum ki: Acaba yeni bir script mi alsak ?, ama alınca onda da bunun gibi sorunlar yaşar mıyız diye aklımdan geçirmiyor değilim ( Büyük ihtimalle yaşarız )

Sonra diyorum ki: ''perfectpanel'e geçelim en iyisi kafamız rahat olur'' ama daha kendi iç konuşmamı bitirmeden gözlerimde döviz kuru ve perfectpanelin fiyat listesi canlanıyor.

Daha sonra şunu düşünüyorum:''Acaba bi yazılımcı arkadaşla anlaşıp scriptin eksikliklerini,olmasını istediklerimi kendim mi yaptırsam?'' diyorum. Sonra o da astarı yüzünden pahalıya denk gelecek madem öyle geç perfectpanel'e diyerek vazgeçiyorum.

Velhasıl kelam kafamda böyle deli sorunlar,ve iç konuşmalarım var :) Biraz size içimi dökeyim dedim,belki fikirleri-tavsiyeleri olan birileri çıkar diyerek.

İyi forumlar...