TalhaAzam
basibozuk87 hocam peki rakipleriniz dünya devi firmalar ücretsiz bu hizmeti veriyorken neden ücretli bir şekilde sizin hizmetinizi kullanalım?


Bütün şirketlerin ürün özellikleri ve kullanıcılarına ne kadar miktarlık paketlerde sundukları değiştiği için gelir modelleri de değişiklik gösterebilmekte.

Globalde birkaç firmayı incelediğiniz zaman da görebileceğiniz gibi ücretsiz paketler genelde sadece ziyaretçi kayıtları videolarını sunmakta. Bazı şirketler aylık 1000 kayıt verirken bazıları 1 websitesi ve 100 kayıt verebiliyor. Birden fazla websitesini takip etmeniz gereken durumlarda bu durum sizi zorlayabiliyor.

VisitorLAB olarak biz 15 gğnlük deneme süresi veriyoruz ücretsiz olarak. Ek olarak bizim VisitorLAB’i yapma amacımız bütüncül olarak online ziyaretçi ve geri bildirim araçlarından faydalanarak UX/UI konularında bilgi toplayabilmeniz. Dolayısı ile eğer gerçekten kullanıcı hareketlerine göre UX/UI yapıyorsanız ya da eticaretle ilgileniyorsanız ürün içinde kullandığınız özellikler sadece kullanıcı kaydı olmakla sınırlı kalmamalı, aynı zamanda funnel, anket, feedback, heatmap gibi özelliklerden de yararlanmalısınız.

Ek olarak VisitorLAB’de biz farklılaşmak adına Console Error Detection özelliğimizi geliştiridik. Bu özellik var olan console hatalarını sizin için ekrana basmakta. Bunu tabiki sizde kontrol edebilirsiniz fakat bazı durumlar da gözünüzden kaçan hatalar kullanıcınızın karşınısa çıkabilir. Örnek vermek gerekirse geliştirdiğiniz web sitenizin tarayıcı testlerini yaptınız fakat bazı versiyonlar da iletişim formunun çalışmadığını fark edemediniz bu gibi durumlar geliştiricilerin gözünden kaçabiliyor. Dolayısı ile hem daha farklı özelliklerimiz olduğu hem de paket içeriğimiz daha kapsamlı olduğu için fiyatlandırmamız da farklı olmakta.