Selamlar herkese forumda yaklaşık 7 8 seneden beri aktif bir şekilde ticaret yapmaktayım.

Ticari hayatım boyunca kimsenin hakkını yemedim çok sükür lakin bu tarz ticaret yapan insanlardan ciddi anlamda bunaldım.

Sosyalmedya alanında birden çok sistemlerim mevcut oldu bunların çalışmalarını çok fazla seo ile yaptım ve halada birden fazla seo uzmanı ile çalışmaktayım.

Detaylara girmeden konuyu uzatmadan sonuç odaklı yazmak isterim.

Bu arkadaşa işi 21 martta 1 .sayfa garantili olarak verdim.Benden kaynaklı site içi ayarlamaları oldugu ve yazılım güncellemesini beklediğim için 7 nisanda calısmaya start verdik

.Kendisine bir hafta önceden söyledim programını ona göre ayarlarsan sevinirim diyede belirttim 7 nisanda başladık söyle yapılacak böyle olacak diye başladı kendisi

Bugün 11 mayıs ve günlerce tekrar tekrar kendisine yazmama ragmen umursamadı bile ne site içinde en ufak bir harf te değişiklik oldu Ne de off page çalışması yapıldı nede web master toolsa kayıt edilip doğrulama işlemlerinden tutun nede site map eklendi.
turktakipci.net(site stok hali ile nivusosyal yazılımdan alındıgı gibi durmaktadır isteyenler inceleyebilir.)

Siteyi bir ay boyunca açmamıştır bile eminim bundan

Kendisi sürekli oyalama yalan ibareleriyle benim iyi niyetimi ciddi şekilde kullanmıştır. iç seo dış seo hakkında yeterli bilgiye sahip biriyim.Neyin ne yapıldığını anlayacak biriyim.7 senedir çok seo uzmanı arkadası ile çalışmalarım oldu halada olmakta tekrar tekrar belırteyım.

sonuç olarak siteme bir ay boyunca kendisi bir harf bile eklememiştir.Yalan ibarelerle beni oyalamış hep işi aksatmış olup bir harf bile eklememiştir.

Gerekli tüm ibareler deliller bende mevcut isteyene iletirim.Bu arkadaşla çalışmayı bir kez daha düşünün derim.Forumda Gördüğüm ticaret yapılmayacak insanlardan biridir.

Saygılarımla...