İyi yapmışsınız hocam..
Belirttiğiniz sitenin hiti nasıl? Mobildeyim çok inceleme fırsatım olmadı. Site hızınız vs. gayet iyi durumda.

Sunucuya 3200TL vermişsiniz. İleride sitenin boyutuyla ilgili sunucuyu değiştirmeniz, fan, soğutucu vs. almanız, ek masraflara girmeniz gerekebilir.

Belirttiğiniz site için aylık 50 60tl civarında ki vpsler gayet yeterli gelebilirdi, daha güçlü altyapılarda bulunan sunucularda. Tabiki o sunucularda başka vpslerde olacaktı ayrı konu, ama aynı sonuçları almanız muhtemeldi. Sunucu özellikleri harika değil ama web sitesi için yeterli denebilir.

Bunun dışında internet altyapısı da çok önemli. Turkcell superbox güzel seçim.

CloudFlare ile desteklemissiniz. Güzel maskelediyseniz ipnizi açığa vermiyorsanız çok daha iyi.

Saldırı açısından çok sorun yasayacaginizi düşünmüyorum. Onun dışında plesk üstünde apache kullanımı kötü bir tercih olmuş. Panelsiz nginx kullanmanızı yada CyberPanel kullanmanızı tavsiye ederdim.

Sunucu tek seferlik olduğundan masraftan saymıyorum. Elektrik ve internet giderlerini hesap ettiğimizde aylık 200tl lik gelir için fazla masraf olmuş bence. 30-100tl arası, Vultr,do gibi köklü firmalardan alınan, güzel optimize edilmiş bir vps kullanmak daha az masraflı olurdu diye düşünüyorum.

Sonuç olarak buna ilelebet mecbur değilsiniz. En azından böyle bir girişimde bulunup güzel bir tecrübe etmiş oldunuz. Masraf fazla gelmeye başladığı an yedekleri çekip sunucu alıp tasirsiniz en fazla. Maddiyat olarak problemim yok ve böyle uğraşlar bana zevk veriyor derseniz bence uğraşın hocam. Başarılar dilerim