serdar01 adlı üyeden alıntı

Merhaba.
Bu ürün piyasaya yüksek fiyat etiketiyle girmiş ve -bana göre haklı olarak- olumsuz eleştiriler almıştı. Sonra fiyatı hızla düştü. Bir kaç hafta önce 1500-1550 tl ye alınabilirken fiyatı tekrar yükseldi.

GM 9 pro için olumlu yorumlar yapılsa da kullanıcıların bu markanın önceki modellerinde ve servisinden kaynaklı yaşadığı sorunlardan dolayı markaya karşı -yine bana göre haklı olarak-devam eden ön yargıları var. Buna benzer olarak LG marka telefonları da gösterebiliriz. Yeni modellerini kullanmayan insanlar bile LG denince : "Hayalet ekran (ghost screen) sorunu yaşarsınız." deyip kaçıyor. Çünkü LG servisleri bu durumu üretici hatası olarak görmüyor. Ekran değişimi için para talep ediliyor.

Paylaşımınız için teşekkürler.


haklı eleştirileriniz var. piyasada bulunan telefonların başlangıç devam ediş serüveni genellikle bu şekilde devam ediyor. şunu da kabul etmek gerekir ki firmalar gelişime açık yapılardır. gelişmezlerse bu süreç bir adım ilerlemez. buna bağlı olarak da geçmiş sıkıntıları bi kenara bırakmadan ama bu gerçeği de göz önünde bulundurarak general mobile 9 pro'nun gerçekten de övgüyü hak ettiği kanısındayım.