Merhaba arkadaşlar,
Bloğumda bir miktar kıpırdanma ve farklı yerlerden giriş yapılabilmesi için bir çekiliş düzenlemek istiyorum. Kuralları okudum, yalnız forum kurallarına aykırı bir durum olursa belirtirseniz ya en kısa sürede düzenler ya da başlığı iptal ederim.

Çekilişe sadece premium üyeliği olmayan arkadaşlar katılabilir. Çekiliş, forumdaki çekiliş aracıyla düzenlenecek olup kazanan bir kişiye isterse 3 aylık Bronz üyelik, isterse de 1 aylık Altın üyelik hediye edilecektir. (Foruma ilişkin bu durum gerçekleşemezse, banka hesabına bu üyeliklerin bedeli olan 40 TL gönderilecektir.)

Çekilişe bir kez katılabilir ve bir hak elde edebilirsiniz. Bloğun linkini buradan vermeyi düşünmüyorum. Özel mesajla göndereceğim çeşitli yerlerden (Twitter, Bing vs) giriş yapmanızı ümit ediyorum.

En az 10 kelimelik, mümkün mertebe doğru bir dille mevcut içeriklerden birine yorum yapıp hangi isimle yaptığınızı bu başlık altına yazmanız yeterlidir. Kabul edilmeyen yorumlar ne yazık ki çekilişe dahil edilmeyecektir. (Yoğun yazım yanlışları, 10 kelimeden kısa olanlar, içerikle ilgisiz olanlar)

Çekilişe son katılım 30 Mayıs Perşembe gecesi olup 31 Mayıs günü hediye teslimi (veya para gönderimi) yapılacaktır.

Özetle:
1) Çekilişe katılmak için Özel Mesajla link isteyiniz,
2) Verilen linkten giriş yapıp en az 10 kelimeli, İngilizce ve söz konusu içerikle uyumla bir yorum yapınız,
3) Yorumu yaptığınız ismi veya hesabı burada belirtiniz. Ayrıca hangi ödülden (3 Aylık Bronz veya 1 Aylık Altın) yararlanmak istediğinizi de lütfen mesajınızda belirtiniz.
4) 30 Mayıs'ı 31'ine bağlayan gece isimler belirlenecek olup en geç 31 Mayıs mesai bitimine dek forum yönetimi kabul ederse premium üyelik, olmazsa da karşılığı tutar hesabınıza yatırılacaktır.

Çekilişe Katılmaya Hak Kazananlar:
1. yamiyabe44 (3 Aylık Bronz üyelik)
2. useranonimm (3 Aylık Bronz üyelik)
3. rugal34 (3 Aylık Bronz üyelik)
4. ozers159 (3 Aylık Bronz üyelik)
5. mahfuz (3 Aylık Bronz üyelik)
6. huseyinsezerdemir (1 Aylık Altın Üyelik)
7. gultekin72 (3 Aylık Bronz üyelik)
8. Arwenn (3 Aylık Bronz üyelik)
9. NaturaL (3 Aylık Bronz üyelik)
10. Tayfun_TR (1 Aylık Altın üyelik)
11. Darknet (3 Aylık Bronz üyelik)