Merhaba Arkadaşlar,

Aridoshika 12 şubat 2016 tarihinde İkaruxt Web Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından başlatılmış Bilişim alanında, Siber güvenlik, Donanım, Yazılım, Network, Web tasarım vb. konularda metin içerikli paylaşımlar yaparak; Üniversite kulüpleri, Bilişim organizasyonları ve Şahsi toplulukların desteğini almıştır.
Ömür Boyu Eğitim felsefesi ile çıktığı yolda geçen 3 yılın ardından makalelerinden yararlanan ve eğitim alan 200.000 üzeri kullanıcısına tüm hızı ile eğitim kaynakları sunmayı sürdürmekte ve gelistirmektedir. Aridoshika ekibi kuruluşundan günümüze kadar önüne çıkan tüm engellerini aşarak durmadan gelişerek ilerlemektedir.
Aridoshika ücretsiz makale yayınlama konusunun ciddiyetini ve sorumluluğunu alarak gelişimlerini sürdürmekte tüm okurlarını ve yazar olmak isteyen kullanıcılarına önem göstermektedir.
Başlattığı “Ömür Boyu Eğitim“ görüşünü geliştirerek yeni bir görüş/felsefe ile “ Ulaşabildiği her yerde sınırlarını kaldır” diyerek vizyon ve misyonunu tek cümlede Açıklıyor.

Aridoshika ayrıca forum sistemine yazı yazanları özel olarak kullanıcı açarak yazılarını kendi sitelerinde paylaşım yaparak özel olarak paylaşıyor. Yani forum sitesine üye olarak ilgileri üstünüze çekebilirsiniz.

Forum Sitesi: https://forum.aridoshika.com/
Makale sitesi: https://aridoshika.com

İyi çalışmalar...