AzveNet adlı üyeden alıntı

Her domainim için do dan sunucu alıyorum. Normalde kaldırıyor epey bir siteyi en giriş seviyesi sunucusuda. Digitalocen iyidir iyi.
Ancak bu tür büyük ve otomatik sitelerde bol sorunla karşılaşırsınız. Bu siteleri yükünden değil, özellikle ssd sunucularda yaşarsınız bolca sorun buralarda. Tabii işleriyle ilgileniyorlarsa (ki digitalocean kesinlikle ilgileniyor) sorun olmaz. Aynı ssd yi yüzlerce kişi kullanıp sonu size denk gelirse çekirdek çökmeleriyle sunucu sıkıntıları yaşarsınız bolca.


Tavsiyenizi değerlendireceğim hocam, teşekkürler.

WhaleTheme adlı üyeden alıntı

Merhaba, firma vardır sadece domain alınır firma vardır sadece hosting alınır. İyi bir tercih yapmanız gerekiyor.


Peki hocam hosting için öneriniz var mıdır? (Site içeriğim yabancı dizi)

LocalSeo adlı üyeden alıntı

Ver yansın etmeyi hiç sevmem ama ben de goddady den yılda 1 kez domain uzatmak için girerim. Gerisi kalitesiz hizmet.


Aynen hocam, iğrendim resmen.

reload58 adlı üyeden alıntı

Domainlerim isimtescilde. Hostingim DigitalOcean'da. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Gayet memnunum.


Teşekkürler hocam, tavsiyenizi değerlendireceğim.

TolgaYılmaz adlı üyeden alıntı

Firmaları sorgulamadan önce kendimizi sorgulamalıyız bence. Bu tip firmalar sadece domain almak için alanlara hizmet etmeli ki genelde müşteri kitlesi bu yönde. Çünkü bu firmaların kaliteli hizmet gibi bir kaygısı yok. Adamların tek derdi 1 dolara domain alacak kitle. Arkadaşım eğer sağlam bir projen varsa ve kendine de bütçene de güveniyorsan ucuz domain peşine düşmezsin...

Domain ticareti yapan arkadaşlar ayrı tabi ne kadar ucuza alırsa o kadar kar edecektir. Ancak dediğim gibi her şeyden bir haber arkadaşlar "aaaa 1 dolara domain, alayım bir proje yaparım" diye diye domain çöplüğüne döndü ülkemiz. İstatistiklere bakmanızı öneririm ülkemiz çöp domain konusunda ilk sıralarda (:


Hocam maddi konuda şu sıralar biraz sıkıntıdayım, bu sebeple ucuzluk arayışına girdim. Domain konusunda, muhteşem bir isim yakaladım. Tam uyumlu anahtar kelime ve com uzantılı. Aranma hacmi yüksek, süper bir şey. Nasıl boştaydı hayret ettim, geçmişini araştırdım herhangi bir sorun yok.

alicangrafik adlı üyeden alıntı

Domainde sorun yokta hostingini hiç tavsiye etmem. Aldım 3 gün uğraştırdılar kurulum yapıldıktan sonra da çeşitli sebeplerle sistemde aksaklıklar yaşandı. Hosting konusunda hiç tavsiye etmeyeceğim bir firma.


Aynen hocam, sağlam bir ders oldu bu bana :)

melankolia adlı üyeden alıntı

Bir abimizde heryerde reklamlarını görüp oradan hosting almıştı sürekli hatalar kopmalar oluyordu Allahtan en düşük paketten birini almış neyse sonradan veridyene geçtik.
İsimtescil gibi burasıda sadece domain için kullanılabilir (ilk yıl ucuz olduğu için) hosting olarak ise Güzel hostingi,veridyeni tavsiye edebilirim hocam.


Teşekkürler hocam, tavsiyenizi değerlerndireceğim.